Vier aankomende Netflix Originals waar we naar uit kijken

Vier aankomende Netflix Originals waar we naar uit kijken

Hier hebben we pas zin in!

Netflix heeft tientallen films in de maak. Het kan daardoor soms moeilijk zijn om te weten waar je nou eigenlijk op zit te wachten. Maar maak je niet ongerust, wij hebben vandaag vier van de films op een rij gezet waar we naar uitkijken!

Chronicles of Narnia

Regie: Nog niet bekend | Gebaseerd op: boeken van C.S. Lewis

Voor het eerst verkocht de familie van C.S. Lewis de rechten op alle zeven Chronicles of Narnia-boeken. Netflix ontwikkelt onder die deal meerdere films en series gebaseerd op de populaire boekenreeks. Deze speelt zich af in het fictieve rijk Narnia, een fantasywereld vol magie, mythische wezens en pratende dieren. Meerdere kinderen spelen een centrale rol in de geschiedenis van Narnia en het zijn hun verhalen die we zullen zien.

Bekijk de afbeelding
Beverly Hills Cop

Script: Josh Appelbaum, André Nemec | Hoofdrollen: Eddie Murphy

Deze vierde film in de franchise staat al lang in de planning bij Paramount, maar men slaagde er nooit in om echt een invalshoek te vinden die goed genoeg leek om hem te realiseren. En dus sloot Paramount een deal met Netflix om samen met Eddie Murphy een nieuwe film te maken. Het is de eerste in de franchise sinds 1994 en past binnen de goede band van Netflix met Murphy, die meermaals hebben samengewerkt. Wanneer Axel Foley terugkeert is nog niet bekend.

Bekijk de afbeelding
The Witcher: Nightmare of the Wolf

Script: Beau DeMayo

Deze animatiefilm is een manier voor Netflix om het ons makkelijker te maken in het wachten op het tweede seizoen van hitserie The Witcher. De animatiefilm vertelt het verhaal van Vesemir, de leermeester van Geralt of Rivia. We zien hoe hij Witcher wordt, nadat de mysterieuze Deglan hem claimt via de Law of Surprise. De film dient ook meteen om Vesemir op te zetten, die we leren kennen in het tweede seizoen van de serie.

Bekijk de afbeelding
The Division

Regie: David Leitch | Hoofdrollen: Jessica Chastain, Jake Gyllenhaal

Gebaseerd op de populaire videogame The Division en alweer bijna een jaar in de maak. Als de film begint, hebben terroristen een genetisch gemodificeerde versie van de pokken losgelaten op New York City. Het virus verspreidt zich snel door de stad en eist meerdere doden. Aan de Division de taak om niet alleen de vrede te bewaren, maar ook om de samenleving te herstellen terwijl er hard gewerkt wordt aan een geneesmiddel. De eerste golf van Division-agenten ging dood, dus nu is het aan een tweede om het wel goed te doen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair