"WOII-film met Matthias Schoenaerts en Margot Robbie komt er wel"

Regisseur Justin Kurzel zegt dat er momenteel gewerkt wordt aan 'Ruin'.

Ongeveer twee jaar geleden werd al aangekondigd dat regisseur Justin Kurzel een Tweede Wereldoorlog-film zou uitbrengen. Het is echter lang stil geweest rond het project, maar nu laat Kurzel, o.a. bekend van Assassin's Creed en True History of the Kelly Gang, zich er zelf over uit.

De regisseur heeft grote namen voor de film weten te strikken. Zo zullen de hoofdrollen vertolkt worden door Matthias Schoenaerts en Margot Robbie. Ook laat Kurzel weten dat ondanks het uitblijven van informatie, er nog steeds aan wordt gewerkt. Op dit moment wordt er flink aan het scenario gesleuteld.

Wat te verwachten?
Het verhaal gaat over een ex-Nazi-officier (Schoenaerts) die achter zijn eigen SS-doodseskader aanzit om boete te doen voor zijn misdaden tijdens de oorlog. Hierbij wordt hij geholpen door een vrouw, genaamd Elsa (Robbie) die de concentratiekampen overleefde.

Volgens Kurzel duurde het ook allemaal langer dan gedacht. Zo heeft de regisseur zijn laatste film pas een paar maanden geleden afgerond en op dit moment is hij alweer bezig met maar liefst twee tv-series. Shantaram met Charlie Hunnam, die op Apple TV+ te zien zal zijn en The Narrow Road to the Deep North, naar de gelijknamige roman van Richard Flannagan.

NieuwsFilm

meest populair