Gave poster 'Star Wars' voor de complete 'Skywalker Saga'

Gave poster 'Star Wars' voor de complete 'Skywalker Saga'

Is dit de juiste afspiegeling van de negendelige Skywalker Saga?

Eerder zagen we al de trailer voor de complete Skywalker Saga en nu heeft Disney een poster onthuld voor de negendelige reeks. Dit is uiteraard omdat de afgeronde saga binnen enkele dagen compleet op Disney+ staat.

Het affiche is toch best opmerkelijk. Niet de recente vervolgtrilogie krijgt de meeste aandacht, maar de originele trilogie die verscheen tussen 1977 en 1983, van bedenker George Lucas. Op het affiche ligt de nadruk op Luke Skywalker (Mark Hamill) en Darth Vader.

Bekijk de afbeelding
Uiteraard ontbreken ook vele andere personages niet op het affiche en ontbreken Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver) niet. Zij waren uiteraard de gezichten in de drie films die Disney / Lucasfilm tussen 2015 en 2019 uitbracht.

Vanaf eind 2022 nieuwe films
De eerst verschenen film was uiteraard Star Wars: Episode IV - A New Hope. Eind verleden jaar verscheen de afronding met Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker. De eerstvolgende Star Wars-film staat gepland voor december 2022 en daarna moet om het jaar een nieuwe (vervolg)film verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair