Strijd Amber Heard en Johnny Depp wordt nog smeriger

Strijd Amber Heard en Johnny Depp wordt nog smeriger

Een gelekt 911-telefoontje klinkt niet heel positief.

Drie jaar geleden rondden Johnny Depp en Amber Heard hun scheiding af. Maar de strijd tussen het voormalig echtpaar duurt voort. En is weer wat minder mooi geworden.

Depp heeft op dit moment een rechtszaak lopen tegen Heard. Hij wil 50 miljoen dollar van haar hebben, omdat de actrice een non-disclosure agreement verbroken zou hebben, nadat ze zichzelf als misbruikslachtoffer omschreef in een Washington Post-artikel. De zaak krijgt steeds weer nieuwe kanten.

Bijna gedood
Vorige maand hoorden we nog dat Heard Depp bijna vermoord zou hebben en dat ze een drankfles naar hem gegooid had. Hij zou daarbij bijna een vinger verloren hebben. Die claim kwam tegelijk met een audio-opname waarin Heard toegeeft Depp aangevallen te hebben. Daarop claimden Heard en haar advocaten dat Depp zelf zijn vinger had afgesneden om zijn vrouw daarvan te kunnen beschuldigen.

Nu wint Heard een kleine slag door een 911-opname. Daarin beschuldigt een niet nader geïdentificeerde vrouw Depp ervan dat hij Heard had aangevallen. Het telefoontje stamt van 21 mei 2016, de avond waarop Heard aangevallen zou zijn door Depp. Maar volgens de advocaten van Depp klopt het niet en is het een hoax.

De politie was volgens hen bewust gebeld door een vriendin van Heard. Toen de politie ter plekke kwam, bleek er namelijk niets aan de hand te zijn. Hoe het nu zit is natuurlijk niet zeker.

NieuwsFilm

meest populair