Hoe Johnny Depp Amber Heard een 'fake'-bloedneus sloeg

Hoe Johnny Depp Amber Heard een 'fake'-bloedneus sloeg

De actrice wordt er wederom van beschuldigd gelogen te hebben.

Wordt er nou gelogen in de zaak tussen Amber Heard en Johnny Depp? Het begint er wel op te lijken. Een vriend van Johnny Depp stelt dat Heard ooit deed alsof ze een bloedneus had gekregen door haar man, maar dat ze aan het liegen was.

Het gedoe in de zaak tussen de twee duurt voorlopig nog wel even. Depp eist in elk geval miljoenen dollars aan schadevergoeding vanwege imagoschade. Hij werd er namelijk van beschuldigd haar mishandeld te hebben. Maar ondertussen lijkt het erop dat dit mogelijk niet klopt en dat Depp juist soms mishandeld werd door zijn vrouw.

Neppe bloedneus
Een van de incidenten waar Heard naar verwijst is het moment dat ze een bloedneus geslagen kreeg door Depp. Maar nu stelt een vriend van Depp tegenover de rechtbank dat dit niet klopt.
"Voordat ze trouwden, hadden Johnny en Amber ruzie. Johnny vertelde mij toen dat Amber de badkamer in ging en naar buiten kwam met een Kleenex met daar wat rood op. Ze stelde dat hij haar een bloedneus bezorgd had. Maar na het incident haalde hij de Kleenex uit de prullenbak, en zag hij dat daar rode nagellak op zat. Hij heeft die Kleenex nog."

NieuwsFilm

meest populair