Spaanse schone Penélope Cruz geeft weinig om haar uiterlijk

Spaanse schone Penélope Cruz geeft weinig om haar uiterlijk

Het maakt haar ongemakkelijk.

Als het gezicht van diverse kledingontwerpers en schoonheidsondernemingen moet het toch geen geheim zijn dat Penélope Cruz' uitstraling en uiterlijk dik in orde zijn. Toch wil de 46-jarige actrice niets over haar schoonheid horen. Dat heeft ze aan Red Magazine onthuld.

Wanneer mensen ernaar vragen maakt het de Spaanse actrice "ongemakkelijk." Cruz legt uit: "Ik zie mezelf niet op die manier." Belangrijk is het eigenlijk ook niet. "Maar dat weet iedereen, toch? We zijn allemaal aan het jongleren. Iedereen heeft met lastige situaties te maken. De mijne verschillen misschien met die van een ander."


Onzeker
Cruz - die getrouwd is met Javier Bardem en twee kinderen heeft - twijfelde op jongere leeftijd continu aan haar pracht. Nu niet meer. "Er waren eerst onzekerheden die later niet zo belangrijk bleken te zijn."

Lekker in je vel zitten blijft wel van belang: "Je goed voelen heeft niets te maken met je haar en je make-up. Het draait om gezond zijn, je sterk en gevoed voelen. Je lichaam en je geest geven wat ze nodig hebben."

NieuwsFilm

meest populair