Algemeen

'Star Wars: The Rise of Skywalker'-fans komen met petitie en eisen verwijderde scènes

Er waren veel verwijderde scènes rond Star Wars: The Rise of Skywalker die we nu missen!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Star Wars-fans waren teleurgesteld door de thuisrelease van Star Wars: The Rise of Skywalker. De verwachting was dat, toen de film online gezet werd, er ook verwijderde scènes zouden zijn. Helaas was dat niet zo. En dus is er nu een petitie om daar verandering in te brengen.

We weten van acteur Dominic Monaghan, die te zien was als Resistance-piloot Beamont Kin, dat er "zoveel materiaal gefilmd is dat de bioscoopversie niet gehaald heeft". Volgens hem werden veel scènes uit de film gehaald vanwege "tijdgebrek". Uiteindelijk was het natuurlijk al een lange film, met zijn speelduur van 142 minuten.

Een petitie
Bekijk je al het aanvullende materiaal dat meegeleverd is met The Rise of Skywalker, dan kom je uit op vijf featurettes van tussen de vijf en vijftien minuten, een documentaire over The Skywalker Legacy en een blik achter de schermen. Maar er mist natuurlijk verwijderd materiaal.

Nu is er een petitie begonnen op Change.org om daar verandering in te brengen.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Weet iemand of een petitie ooit wel eens zin heeft gehad, en dat er daadwerkelijk iets mee gedaan is op gebied van films ?
Als ik nu een petitie ga starten dat Lamborghini's gratis moeten zijn zal ik ongetwijfeld ook veel handtekeningen op kunnen halen, maar of het zin heeft....

Frietgezicht

Avatar

^ Ik zat eraan te denken om een petitie te starten om de wereld een echte Death Star te laten bouwen.

Master Of Films

Avatar

Overlord "Als ik nu een petitie ga starten dat Lamborghini's gratis moeten zijn zal ik ongetwijfeld ook veel handtekeningen op kunnen halen, maar of het zin heeft...."
Wat een materialistische gedachte heb je toch.
Ik zou petities gaan opstarten voor de wereldvrede, geen honger in de wereld en om die klote SARS-CoV-2 virus naar Uranus te sturen.

Bilbo

Avatar

Ik ben een petitie begonnen voor een Babu Frikfilm. Ik zou het fijn vinden als jullie die konden tekenen.

Samen komen we er wel!

Hiss

Avatar

^ Ik wil graag tekenen maar de link werkt niet.

Thiver

Avatar

Frietgezicht "Ik zat eraan te denken om een petitie te starten om de wereld een echte Death Star te laten bouwen."

Die is er al eens geweest. Hij werd zelfs zodanig vaak getekend dat het Witte Huis verplicht was hierop te reageren. Hun reactie: "The Obama administration does not support blowing up planets."

Frietgezicht

Avatar

^ Holy shit, ik verzin wat anders. Iets simpels, een petitie voor een vervolg op Freddy Got Fingered met een Predator. Predator Got Fingered ofzo. Ik ga het uitwerken.

TheWatcher

Avatar

^als je Tom Green kan regelen om als de predator te spelen zou ik geld betalen om het te zien.

Frietgezicht

Avatar

^ Leeft die nog? Een druk man zal het niet zijn, komt goed.

Hans1982

Avatar

@Overlord 14:15 Oa bij Sense8 heeft 't succes gehad. Na 2 seizoenen kwam er toch nog een afsluiter na een succesvolle petitie

Baba Yaga

Avatar

Eindelijk gezien. Wat een flutfilm, net als ieder andere star wars film eigenlijk. Ik weet niet waarom ik ze blijf kijken. Ze worden per opvolgend film slechter. Wellicht heb ik teveel vrije tijd of ik ben een masochist.

Ibrahim

Avatar

Nieuws: The Rise of Skywalker is prut en blijft prut.
Ander nieuws: regen is nat en sneeuw is wit dit jaar.

Wriker

Avatar

@Overlord Sonic the Hedgehog Smiley face

NieuwsFilm

meest populair