'Hulk'-kopman Louis Leterrier moet 'Bright 2' met Will Smith maken

'Hulk'-kopman Louis Leterrier moet 'Bright 2' met Will Smith maken

The Incredible Hulk-regisseur maakt vervolg op Netflix' blockbuster.

Direct na het verschijnen van Bright eind 2017 was er het bericht dat de film een vervolg zou krigen. Nu lijkt duidelijk wie deze gaat regisseren en het is niet Suicide Squad-regisseur David Ayer die de eerste film opleverde.

Volgens Deadline wil Netflix regisseur Louis Leterrier zo ver krijgen om in de regiestoel plaats te gaan nemen. Leterrier is bekend van films als The Incredible Hulk (2018), Grimsby (2016) en Now You See Me (2013). Dat Ayer niet terugkeert is logisch. Hij werkt nu aan zijn Dirty Dozen-remake.

Bright een groot succes
Met naar verluidt meer dan 60 miljoen kijkers in de eerste week was Bright met grote namen als Will Smith en Joel Edgerton een waar kijkcijferkanon. De ontvangst onder critici viel tegen met slechts 28% op Rotten Tomatoes. Het publiek was een stuk positiever, met 84%.

Eerder was er het bericht dat de opnames voor Bright 2 deze zomer zouden moeten starten en dat er een script klaarligt van Evan Spiliotopoulos (Snake Eyes, Beauty and the Beast) en T.S. Nowlin (The Maze Runner, Pacific Rim Uprising).

NieuwsFilm

meest populair