Algemeen

Tweehoofdige Hydro-Man op nieuwe beelden 'Spider-Man: Far From Home'

Zien we de echte Hydro-Man in een van de latere films terug?

door Jeffrey Kouters om 15:46 in Algemeen
In Spider-Man: Far From Home nam de titelheld het op tegen een groep allesverwoestende natuurmonsters. Deze 'Elementals' waren een knipoog naar klassieke Spider-Man-slechteriken als Hydro-Man en Molten Man. Concepttekenaar Jerad S. Marantz heeft nu een gaaf nieuw ontwerp gedeeld van die eerste.

Eerder vrijgegeven concepttekeningen toonden al dat regisseur Jon Watts ook heeft overwogen om de natuurwezens meer menselijke gedaanten te geven. Op het ontwerp dat Marantz nu heeft gedeeld, is het watermonster zelfs met twee hoofden te zien.

Het idee achter dit ontwerp is dat 'Hydro-Man' overal om zich heen kon kijken door niet zijn hoofd te draaien, maar door simpelweg een nieuw hoofd elders op zijn waterlichaam te vormen. Interessant, maar wellicht wel wat complex in de uitvoering.

In Far From Home werd overigens gehint dat de echte Morris Bench - de echte naam van Hydro-Man in de comics - ook in het Marvel Cinematic Universe bestaat. Hoewel dat waarschijnlijk niets meer dan een easter egg was voor de fans, zou het ook zomaar kunnen dat we hem in een van de latere films nog zien opduiken.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YodaSide

Avatar

^leer het nou eens FT!

NieuwsFilm

meest populair