Darth Vader is niet langer het populairste 'Star Wars'-personage..

Darth Vader is niet langer het populairste 'Star Wars'-personage..

Baby Yoda doet het een heel stuk beter dan Darth Vader!

Darth Vader is niet langer het meest populaire Star Wars-personage. Sinds de franchise meer dan veertig jaar geleden gelanceerd werd, is Vader het gezicht van de franchise. Maar nu is e reen nieuwe nummer één.

SEMRush verzamelde data van de zoekmachine van Google en ontdekte dat de top 10 meest gezochte Star Wars-personages veranderd is. Nu staat niemand minder dan Baby Yoda op de eerste plek, met gemiddeld 4,7 miljoen zoekopdrachten per maand de afgelopen twaalf maanden.

The Mandalorian
Ook The Mandalorian scoort goed, met een kleine 2,5 miljoen zoekopdrachten per maand. Vader is helemaal naar de derde plek verschoven met gemiddeld 893.250 zoekopdrachten per maand. Op plaats vier staat Yoda zelf, met 882.500 zoekopdrachten, gevolgd door Kylo Ren en Chewbacca.

Plek zeven is voor Anakin Skywalker, gevolgd door Boba Fett en Luke Skywalker. Hekkensluiter is Jabba the Hutt, die 403.250 zoekopdrachten per maand binnen weet te hengelen. Dat niet Kylo Ren of Rey het meest populair is, maar de cast van The Mandalorian, laat zien dat Star Wars: The Rise of Skywalker een stuk minder leeft bij fans dan de serie.

Hieronder een foto van Baby Yoda.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair