Familieband in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' nu dan toch ontkend

Familieband in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' nu dan toch ontkend

Lando Calrissian heeft dan toch geen dochter?

Actrice Naomi Ackie speelde één van de nieuwe gezichten in Star Wars: The Rise of Skywalker. Ze was te zien als een soort van vrouwelijke Finn. Ook haar personage Jannah bleek een oud-Stormtrooper van de First Order.

Door fans werd ervan uitgegaan dat Jannah de dochter zou zijn van Lando Calrissian (Billy Dee Williams), aangezien zijn dochter net als Jannah door de First Order werd ontvoerd. Lando en Jannah ontmoeten elkaar in de film op Kef Bir, de Ocean Moon van Endor.

Toch niet!
In de boekversie van The Rise of Skywalker wordt duidelijk dat Lando verdergaat met zijn missie om ontvreemde kinderen te herenigen met hun ouders. Hij nodigt Jannah uit om mee te gaan en dat doet ze. Een passage uit het boek:


"Lando en de Lady Luck gaan de speciale kinderen helpen. Ze vinden hun families, als dat is wat ze willen. Ze helpen hen hun nieuwe plek in de Melkweg te ontdekken. En wie weet vindt hij misschien zijn dochter. Waarschijnlijk niet; hij kent de kansen."

Uiteraard is niet uitgesloten dat Jannah alsnog de dochter van Lando is, maar die kans lijkt nu erg klein. Het lijkt er meer op dat Jannah Lando doet denken aan zijn dochter. Actrice Ackie zou overigens graag een spin-off rond haar personage zien.

NieuwsFilm

meest populair