'Deadpool 3' komt er niet omdat Marvel Studios het niet wil

'Deadpool 3' komt er niet omdat Marvel Studios het niet wil

Deadpool-bedenker Rob Liefeld is allerminst positief.

Als je vindt dat de derde Deadpool-film lang op zich laat wachten, dan ben je niet de enige. Rob Liefeld, de bedenker van het personage, vindt het ook lang duren. Maar volgens hem ligt het volledig aan Marvel Studios dat het personage er nog niet is.

Dat vertelt Liefeld tijdens een interview met de site ComicBook.com. Hij vindt dat het aan Marvel ligt dat het allemaal zo lang duurt. Daarom dat Ryan Reynolds zich ondertussen op andere projecten concentreert. En dat is zonde, want de films behoren tot de succesvolste R-Rated projecten ooit.

Marvels schuld
"Ik geef Marvel de schuld," begon Liefeld. "Het ligt aan Marvel dat het nog niet gebeurd is. Het past niet binnen hun overkoepelende plan ofzoiets. Maar laat het dan gewoon maken, denk ik dan."

"Als Ryan op dit moment nog geen Deadpool 3 gemaakt heeft, komt dat omdat Marvel het nog niet toegestaan heeft. Meer dan dat kan ik er niet over zeggen. Heb ik vertrouwen in dat systeem? Ik weet het niet." Hij ziet ook dat de planning van Marvel Studios op dit moment bomvol zit en dat er weinig ruimte lijkt te zijn voor Deadpool. Dat is jammer, want: "Al die gasten worden niet jonger, snap je?"

NieuwsFilm

meest populair