3 brute horrorfilms die gewoon op Netflix staan

3 brute horrorfilms die gewoon op Netflix staan

Deze horrorfilms moet je zeker even kijken.

Er staan veel opvallende horrorfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie gruwelijke horrorfilms die zeker de moeite waard zijn!

Marrowbone (2017)

Regie: Sergio G. Sánchez | Hoofdrollen: George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton en Mia Goth

Deze Engelstalige psychologische horrorfilm uit Spanje, ook bekend onder de titel El Secreto de Marrowbone, is eigenlijk niet eens zo heel bekend. Toch zijn er een aantal mooie acteurs betrokken en valt er voldoende te griezelen. We zien hoe een vierling zich van de buitenwereld afsluit in een verlaten boerderij met een geheim waar je niet achter wil komen.



The Conjuring (2013)

Regie: James Wan | Hoofdrollen: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King

Deze film van specialist James Wan (Saw, Insidious) startte één van de succesvolste franchises van de afgelopen jaren. Waar veel reeksen juist sneuvelen, lijkt iedere film in de Conjuring-franchise bakken met geld op te halen. Het begon met deze, waarin de paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren een gezin helpen dat wordt geterroriseerd door een duistere aanwezigheid in hun boerderij.



Christine (1983)

Regie: John Carpenter | Hoofdrollen: Keith Gordon, John Stockwell en Alexandra Paul

Een Plymouth Fury uit 1958 met de naam Christine zorgt ervoor dat haar nieuwe eigenaar Arnie bezeten van haar raakt. Iedereen die tussen hen komt sneuvelt. Twee vrienden van Arnie proberen de auto te vernietigen, maar daar heeft Christine niet zo'n zin in.



NieuwsFilm

meest populair