Krijgt Hulk dan eindelijk een solofilm van Marvel Studios?

Krijgt Hulk dan eindelijk een solofilm van Marvel Studios?

Als het aan acteur Mark Ruffalo ligt zeker.

Komt er dan toch een solofilm voor de Hulk? Acteur Mark Ruffalo vertelt dat hij een pitch heeft voor een Smart Hulk-film. Hij heeft die pitch zelfs gehouden voor Marvel Studios.

De acteur wil dolgraag terugkeren als Bruce Banner of de Hulk. Vandaar dat hij waarschijnlijk tekent voor een rol in She-Hulk, een serie rond het beroemde nichtje van Bruce Banner die dankzij een bloedtransfusie dezelfde krachten krijgt. Tijdens een interview met Jimmy Fallon vertelde Ruffalo graag een film te willen maken over de nieuwe versie van de Hulk.

Smart Hulk-film
We weten dankzij Ruffalo dat Smart Hulk een heel nieuw personage is. Hij is een samensmelting van Bruce Banner en de Hulk, een persoon waar Ruffalo naar refereert als Bulk. "Hij zou echt een eigen film moeten krijgen," vertelde Ruffalo. "Daar pitch ik ook over. Ik zou graag willen zien wat Banner gedaan heeft om Bulk te worden."

Of de film er ooit komt is maar de vraag; Marvel Studios heeft al heel veel plannen voor de komende tijd. Ruimte voor nog een film lijkt er niet of nauwelijks te zijn.

NieuwsFilm

meest populair