David Lynch als weerman: "Het is... bewolkt."

David Lynch als weerman: "Het is... bewolkt."

Nu de wereld nog enigszins plat ligt is het lastig voor sommige mensen om de dag door te komen.

Nu de wereld nog enigszins plat ligt is het lastig voor sommige mensen om de dag door te komen. Het niet kunnen uitvoeren van je beroep of simpelweg verveling: het blijft een worsteling. Aangezien hij nu niet aan films of tv-series kan werken heeft regisseur David Lynch besloten een oude hobby op te pakken.

Voor kenners die bekend zijn met de 74-jarige Amerikaan zal het geen geheim zijn dat Lynch zo'n tien jaar geleden filmpjes online zette en het weer in Los Angeles omschreef. Hij deed dit kort en krachtig, en wilde overduidelijk niemand z'n tijd verknoeien met onnodige uitspraken. Nu is hij terug met dezelfde handeling.


Celsius
In de bovenstaande video onthult Lynch wederom hoe het weer gisteren in Los Angeles was. Dit deed hij vanuit dezelfde ruimte waarin hij voorheen werkte. Om niemand buiten te sluiten en weer-liefhebbers te vermaken past de filmmaker de temperatuurschalen van Fahrenheit én Celsius toe.

Meer dan "het is bewolkt" en "gedempte zonneschijn" krijgen we niet. Zo deed Lynch het altijd via de video's die op zijn persoonlijke website stonden. Sommige rapportages waren wel wat aan de vreemde kant. Zo zat hij één keer een minuut stil met een apenmasker op en liet hij een andere keer het weer over aan een ballon.





NieuwsFilm

meest populair