Humor

Chris Pratt is Indiana Jones in gave deepfake!

Geen Harrison Ford, maar Chris Pratt als de nieuwe Indiana Jones.

door Bram de Groot om 10:08 in Humor
In 2022 moet Harrison Ford terugkeren als Indiana Jones, in de vijfde film rond de avonturier. De acteur zal tijdens de release van de film zo'n 80 jaar oud zijn en dat is natuurlijk niet niks! Hoe zou het zijn als Chris Pratt de rol zou overnemen in een reboot? Dit dachten de makers van onderstaande deepfake ook.

Pratt wordt al geruime tijd met een reboot in verband gebracht. Zelfs Ford ziet in hem de beste kandidaat. "Ik denk dat hij of ik het zal worden," aldus de originele Indiana Jones eerder. Maar dat lijkt niet te gaan gebeuren, aangezien Indiana Jones 5 vooral rond Fords avonturier zou moeten draaien.

Deepfake met Chris Pratt
Onderstaande deepfake werd gemaakt door Shamook en volgens de makers zijn er 5.000 high def-foto's van de acteur uit films als Guardians of the Galaxy en Jurassic World gebruikt. Middels de deepfake-technologie konden ze zijn gezicht over die van Ford plakken.


De nieuwe Indiana Jones staat op dit moment gepland voor 29 juli 2022 en de regie ligt in handen van James Mangold, bekend van toppers als Walk the Line en Ford v Ferrari.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mothercopper

Avatar

Chris pratt zou een interessante opvolger kunnen zijn

Sunspot

Avatar

Hmmm, zou zeker goed kunnen werken

aspers

Avatar

Dit zou echt heel goed kunnen werken! Als er op dit moment iemand in Hollywood is die hetzelfde charisma heeft als de jonge Ford, dan is het wel Chris Pratt.

NieuwsFilm