'Deadpool 3' komt er op dit moment echt niet

Rob Liefeld weet het 100% zeker.

Een week geleden stelde Deadpool-bedenker Rob Liefeld fans teleur. Volgens hem werkt Marvel Studios helemaal niet aan Deadpool 3 en staat Ryan Reynolds stil. Alhoewel insiders erop blijven hameren dat Marvel echt wel een nieuwe Deadpool-film wil maken, gelooft Liefeld daar niet meer in.

Io9 vroeg hem nog wat hij precies bedoelde met zijn opmerkingen en in welk licht we die moeten zien. "Weet ik dat er op dit moment niet gewerkt wordt aan een Deadpool 3? Ja. Dat weet ik," begon Liefeld. "En maak ik me daardoor zorgen? Nee. Nee, helemaal niet. Wat ik gedaan heb, is een vraag eerlijk beantwoorden. En wat ik deze week geleerd heb, is gewoon te liegen. Je moet gewoon tegen iedereen zeggen dat er niets aan de hand is en je leven wordt er beter van. Mensen willen dat je tegen ze liegt."

Er gebeurt niets
Volgens hem gebeurt er echt niets. "Als iemand zegt, 'Ja, we werken er nog aan', dan is dat code voor 'Er is niets gebeurt.'" Liefeld heeft die ervaringen namelijk ook met het maken van de vorige films. Hij schat dan ook in dat het nog jaren duurt voordat er een nieuwe Deadpool-film komt.

"Wat voor perspectief ik ook heb, wat ik zeker weet is dat je niets serieus moet nemen tot een film op de planning komt te staan. Wat mensen niet fijn vinden, is dat ik het schema en de planning van de komende vijf jaar bekeken heb, en daar geen Deadpool zie staan. En dat de film er dus niet eerder gaat komen."

NieuwsFilm

meest populair