Warner Bros. ziet cinematic universe rond 'Scoob!' wel zitten

Warner Bros. ziet cinematic universe rond 'Scoob!' wel zitten

Makers willen meer Hanna-Barbera zien

Alhoewel de nieuwe Scooby Doo-film Scoob het niet al te best doet bij de critici, is de eerste uitrol op VOD best een succes. Reden genoeg voor Warner Bros. en de makers om verder te dromen.

In een recent interview met Den Of Geek doen regisseur Tony Cervone and animator Bill Haller een boekje open over de manier waarop zij deze film graag zien ontwikkelen.

Alternatieve wereld
Volgens Cervone is de wereld van Scoob! een alternatieve wereld: "We hebben geprobeerd een wereld te scheppen waarin alles kan. Dat gaf ons de nodige vrijheid, maar we hebben toch wel vastgehouden aan de dingen waar we zo van houden in de oude Hanna-Barbara franchise."


Let op! Nu volgen lichte SPOILERS voor de film Scoob


Naast de reguliere Scooby Doo-crew zagen we in de film ook Hanna-Barbara personages als Blue Falcon (Mark Wahlberg), Dee Dee Sykes (Kiersey Clemons), Dynomutt (Ken Jeong), Dick Dastardly (Jason Isaacs), Captain Caveman (Tracy Morgan) en Muttley (Billy West) voorbij komen.

Groeien
Is dit materiaal voor sequels? Haller ziet dat wel zitten: "Ik hou van Captain Caveman, ik denk dat die man zijn eigen film zou kunnen hebben. Ik denk dat Brian, Dynomutt en Dee Dee hun eigen serie zouden kunnen hebben. Ik wil meer zien van de Falcon Force. Ik wil het team in zijn totaliteit zien groeien."

Zie jij een Hanna-Barbara Cinematic Universe ook zitten? En welke andere tv-series zou je wel verfilmd willen zien?

NieuwsFilm

meest populair