'Bad Boys For Life' had heel wat tragischer af kunnen lopen

Was er dan überhaupt een vierde deel geweest?

Wouter Drummen 18 mei 2020 13:10 in Algemeen
Ongeveer een week geleden werd aangekondigd dat er een Bad Boys 4 film aankomt. Deze zal opnieuw geregisseerd worden door het duo Adil El Arbi en Bilall Fallah, die hoge ogen wisten te gooien met Bad Boys for Life. In een recent interview liet El Arbi weten dat de derde film echter heel wat anders had kunnen aflopen...

We hebben 17 jaar moeten wachten op het derde deel, maar dit werd er goed onthaald. Zo bracht de film maar liefst bijna 420 miljoen dollar op tegenover een budget van 90 miljoen dollar. Genoeg om te gaan voor een vierde film, maar dit had bijna zonder Will Smith kunnen zijn.

Alternate ending
Zo hadden de regisseurs meerdere eindes opgenomen, waarvan er een wel erg donker was. In dit einde zou Isabel, een van de villains, zichzelf en Smith's Mike Lowrey in het vuur gooien.

Zo zei El Arbi: ''Wanneer ze weet dat ze verloren heeft, hadden wij in gedachte dat ze zichzelf in het vuur zou storten samen met Mike Lowrey. Ze denkt op dat moment namelijk dat haar zoon dood is en dat ze geen reden om te leven meer heeft''.

Toch niet
Uiteindelijk zagen ze hier toch vanaf: ''Ondanks dat het wel een epische scène was, leek het wel erg op een Griekse tragedie. Het werd waarschijnlijk iets te veel van het goede, maar dat zullen we waarschijnlijk nooit helemaal zeker weten''.

Het is hoogstwaarschijnlijk de goede keuze geweest, aangezien Will Smith en Martin Lawrence normaal gesproken samen terugkeren voor een nieuw avontuur.

NieuwsFilm