Celebrity

Deze sexy actrice is weer single!

Megan Fox is weer op de markt.

door FilmTotaal om 11:42 in Celebrity
Actrice Megan Fox is weer single. Dat bevestigt Brian Austin Green, haar ex-vriend met wie ze bijna tien jaar samen was.

Green vertelde in de ... With Brian Austin Green-podcast dat hij en Fox na een huwelijk van bijna tien jaar uit elkaar zijn gegaan. "Ze zei, 'Toen ik alleen in het buitenland werkte, realiseerde ik me dat ik me meer mijzelf en beter in mijn lijf voelde, tijdens die ervaring. En ik denk dat het de moeite van het proberen waard is'," vertelde Green.

Geschokt en teleurgesteld
"Ik was geschokt en het doet me pijn, maar ik kan niet boos zijn op haar." Volgens hem is het geen keuze die ze gemaakt heeft. "Ze voelt dat gewoon zo. En dus hebben we het er wat meer over gepraat en besloten in elk geval voor een tijdje uit elkaar te gaan. Sinds het einde van het jaar zijn we uit elkaar en proberen we uit te zoeken wat het leven nu is."

En dus is het nu voorbij. Fox vroeg eerder in augustus 2015 al eens een scheiding aan, maar het echtpaar legde die ruzie snel bij. De twee hebben drie zoons: Journey River, Bodhi Ransom en Noah Shannon.

NieuwsFilm