Jim Carrey 'hoest' op Donald Trump na kritiek Obamagate

De politieke oorlogen gaan verder.

Met gebruikmaking van kleurrijke schilderijen bekritiseert Jim Carrey al een lange tijd de huidige, Amerikaanse president Donald Trump. Maar de komiek is onlangs een stap verdergaan. Via de onderstaande video op Twitter lijkt Carrey de president de dood toe te wensen.

Trump bezit geen filter en uit continue zijn gedachtes en frustraties via het eerdergenoemde sociale platform, zelfs wanneer het nonsens is. Echter besloot hij vorige week zijn voorganger, Barack Obama, onderuit te halen met het door Trump genoemde 'Obamagate.'


Televisie
Dit verwijst naar een momenteel nog onbekende, maar "verraderlijke actie" van de voormalige president. Toen de 58-jarige Carrey hier lucht van kreeg ging hij meteen in de aanval, zie hierboven. Nadat hij 'Obamagate' in de video mompelt begint hij hevig op zijn televisie te hoesten, waarop Trump uiteraard te zien is.

Hein
Begin vorige week gaf hij Trump ook de schuld van de hoeveelheid gedode Amerikanen door het coronavirus. Door matige maatregelen te nemen en slecht advies te geven zou de president veel chaos hebben aangericht. En de Dood is daar ontzettend jaloers op volgens een schildering van Carrey.



NieuwsFilm

meest populair