Celebrity

Marvel's 'Eternals'-ster Kumail Nanjiani is nog steeds in topvorm na transformatie

"Ik denk dat mensen geïrriteerd zijn dat ik ermee doorga."

door FilmTotaal om 11:56 in Celebrity
De acteurs die de superhelden van het Marvel Cinematic Universe belichamen proberen er zo goed mogelijk uit te zien. Vanzelfsprekend vereist dat een hoop tijd in de sportschool en een strak dieet. Hetzelfde geldt voor Stuber-acteur Kumail Nanjiani, die in Marvel's The Eternals te zien zal zijn.

December vorige jaar toonde de veertiger zijn opvallende transformatie aan: van Silicon Valley-sul naar spierbonk. Nanjiani had meer dan een jaar de tijd om zijn bouw volledig aan te passen, iets waar hij ontzettend trots op is. Door de corona-quarantaine zou je zeggen dat de Pakistaans-Amerikaanse man er iets minder strak uitziet. Maar nee.


Gelukkiger
In gesprek met People legde Nanjiani uit dat hij thuis is doorgegaan met trainen. "Het was het enige dat mijn geest gezond leek te houden," vertelt hij over de naargeestige, maar belangrijke quarantaine.

Glimlachend ging Nanjiani verder: "Ik denk dat mensen geïrriteerd zijn dat ik ermee doorga. Ze zeggen soms: 'Je zult dan niet meer grappig zijn.' Dan zeg ik: 'Ja, maar ik zal dan waarschijnlijk wel een stuk gelukkiger zijn.'"


Potje
In topvorm zijn heeft van de gespierde komiek een rustige, zelfverzekerde man gemaakt. Maar: "Het vereist veel werk. En zoals ik eerder zei: ik kreeg hulp zoals nooit tevoren. Ik had een jaar de tijd met de beste trainers in de wereld. Alsof het m'n werk was richtte ik mij hierop."

De lichamelijke verandering heeft ook wat anders toegevoegd. Nanjiani: "Ik ontdek continu dat ik wat sterker geworden ben. Ik kan meer sit-ups doen en zwaardere dingen optillen. Maar om eerlijk te zijn is mijn leven niet zo fysiek. Is het nu makkelijker om een potje te openen? Ja, maar dat heb ik eigenlijk nog niet uitgeprobeerd."

NieuwsFilm