'The Shawshank Redemption' terug in Nederlandse bioscopen!

'The Shawshank Redemption' terug in Nederlandse bioscopen!

De Beste Film ooit komt opnieuw op het witte doek.

Vanaf 1 juni kun je heel wat klassiekers op het witte doek verwachten. Zo zal Pathé onder meer bekende films als Interstellar, Grease, When Harry Met Sally, Forrest Gump, The LEGO Movie en enkele Harry Potter-films gaan vertonen. En nu blijkt dat eind juni ook The Shawshank Redemption terugkeert op het witte doek.

Via een trailer voor de film van regisseur Frank Darabont (The Mist, The Green Mile) wordt duidelijk dat The Shawshank Redemption weer te zien zal zijn in de bioscoop, en wel vanaf 25 juni.


Het is dit jaar 25 jaar geleden dat de film werd uitgebracht in de Nederlandse bioscoop. Een groot succes was The Shawshank Redemption niet op het witte doek, aangezien het succes pas op VHS / Dvd volgde. Wereldwijd haalde de $25 miljoen kostende gevangenisfilm, nog altijd de koploper van de IMDb Top 250, een kleine $60 miljoen op aan de box office.

De belangrijkste rol is voor Tim Robbins als Andy Dufresne. Er kwamen zeven Oscarnominaties die geen van allen verzilverd worden. Ga jij deze film kijken op het witte doek?

NieuwsFilm

meest populair