Netflix

Drie aankomende superheldenfilms van Netflix

Netflix zet ook flink in op het superheldengenre.

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Netflix probeert een graantje mee te pikken van het grote succes van superheldenfilms. We zetten drie van de aankomende Netflix Originals in het genre op een rij.

Past Midnight

Regie: Rick Famuyiwa | Hoofdrollen: mogelijk Keanu Reeves

Netflix won een biedingsoorlog voor de film Past Midnight. De film heeft een behoorlijk grote en bekende crew, met mogelijk een hoofdrol voor acteur Keanu Reeves. De regie is in handen van Rick Famuyiwa en de producenten zijn Anthony en Joe Russo. De film heeft nog geen plotsynopsis, maar wordt omschreven als een heel nieuw type superheldenfilm.

The Old Guard (10 juli 2020)

Regie: Gina Prince-Bythewood | Hoofdrollen: Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts

Netflix hoopt hiermee een franchise op te kunnen bouwen. De comic-verfilming heeft een prima cast, met hoofdrol voor Charlize Theron. Centraal staat een groep huurlingen die in werkelijkheid eeuwenoude onsterfelijke wezens zijn. Zij kunnen van elke verwonding genezen. Maar net op het moment dat ze een nieuwe onsterfelijke ontdekken, realiseren ze zich dat iemand hun geheim kent en moeten ze voor hun vrijheid vechten.

Project Power (14 augustus 2020)

Regie: Ariel Schulman, Henry Joost | Hoofdrollen: Joseph Gordon-Levitt, Jamie Foxx, Dominique Fishback

Deze superheldenfilm draait om een bijzondere pil. Als je die slikt, krijg je gedurende vijf minuten onvoorspelbare superkrachten. Als de pil in New Orleans op de markt gebracht wordt, moeten een jonge dealer en een lokale agent samenwerken met een ex-soldaat om de groep die verantwoordelijk is voor de creatie van de pil, neer te halen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

I love Netflix but I love cinema more.

Kan niet wachten om de o zo glorieuze cinema ervaring weer te mogen meemaken.

NieuwsFilm

meest populair