Remake van 'Don't Tell Mom the Babysitter's Dead' in de maak

Ditmaal een verhaal over een Afro-Amerikaans gezin

"Hollywood is zijn creativiteit verloren" en "remakes zijn eerder regel dan uitzondering". Dat zijn een aantal van de uitspraken die filmfans de laatste jaren steeds meer laten horen. Ook hier op FilmTotaal. Daar helpt dit soort nieuws ook niet echt bij.

Er is namelijk een nieuwe versie van de klassiek komediefilm Don't Tell Mom The Babysitter's Dead uit 1991 met Christina Applegate in de oorspronkelijke hoofdrol. De productiemaatschappij Treehouse omschrijft de remake als een "diverse remake".

Billie Woodruff
Volgens Deadline is schrijver Chuck Hayward aangesteld om het script te schrijven en is Bille Woodruff aangenomen als regisseur van het project.

Cultklassieker
De productiemaatschappij laat het volgende weten: "Don't Tell Mom the Babysitter's Dead is een iconische cultklassieker. We zien er naar uit om het publiek een nieuwe versie te laten zien, die net zo grappig is als het origineel, maar ook slim en ontwikkeld in de wereld van nu."

Op Twitter zijn de reacties overwegend negatief. Een overzichtje:









Zie jij een remake van Don't Tell Mom The Babysitter's Dead zitten? Of vind je het nergens voor nodig? Laat het weten in de reacties.

NieuwsFilm

meest populair