Johnny Depp gaat een 10 jaar oud kunstwerk afmaken (foto)

Johnny Depp gaat een 10 jaar oud kunstwerk afmaken (foto)

"Het is vreemd..."

Als acteur en muzikant laat Johnny Depp zich door van alles en nog wat inspireren. De beste man uit Pirates of the Caribbean speelt graag op zijn gitaar en brengt voor films allerlei kleurrijke personages tot leven. Nu gaat hij weer tijd steken in een oude hobby.

Op zijn kersverse Instagram-account onthulde de 56-jarige Amerikaan dat hij in 2006 aan een schilderij begonnen was, maar het nooit voltooid heeft. Daar wil Depp nu verandering in brengen, aangezien hij genoeg vrije tijd heeft.


Toewijding
Zoals we hierboven zien trachtte Depp tien jaar terug een wijnfles te verven. Over het niet afmaken legt hij uit: "Het is vreemd, de dingen die we maandenlang onze pure aandacht en toewijding schenken, eindigen. En dan draait de wind opeens en zetten we iets nieuws voort."

Depp geeft toe dat hij zijn schilderij veel te lang heeft verwaarloosd, maar dacht er bijwijlen weleens aan. Diepzinnig meldt de acteur dat zijn kunstwerk begonnen is met passie en dit niet zomaar in de steek gelaten mag worden. "Ik wil zal jullie op de hoogte houden van de vooruitgang," eindigt Depp. Wordt vervolgd.

NieuwsFilm

meest populair