'Star Wars: Duel of the Fates' had ander einde voor General Hux

Het personage had ook op een andere manier om het leven kunnen komen.

Alhoewel hij vroeg stopte met Star Wars 9, blijkt nu dat regisseur Colin Trevorrow een heel ander plan had voor de dood van General Hux dan we te zien kregen in The Rise of Skywalker. Daarin ging het personage wel ook dood.

Colin Trevorrow werkte lange tijd aan Star Wars: Duel of the Fates, maar moest uiteindelijk opstappen. Hij werd daarop vervangen door J.J. Abrams, die er The Rise of Skywalker van maakte. We weten al dat Trevorrow heel andere plannen had voor de film.

Andere dood
In The Rise of Skywalker komt Hux om het leven nadat General Pryde een geweer op hem afvuurt. Het script van Trevorrow had een iets duisterder einde voor hem bedacht. Hux stormt zijn rijk ingerichte kamer in. Hij gaat naar de kast met verzamelitems. Pakt daar een van zijn vintage lichtzwaarden uit en activeert het. Hij doodt zichzelf met het paarse zwaard. Hux knielt en het zwaard komt achter zijn rug eruit, terwijl First Order-schepen op de achtergrond beginnen te ontploffen.

Het lijkt er dus op dat Hux in de oorspronkelijke plannen zelfmoord pleegde omdat het niet lukte om te winnen van de Resistance en dus mogelijk geen verrader was.

NieuwsFilm

meest populair