Blumhouse geeft de fans van 'Spawn' toch weer hoop

Blumhouse geeft de fans van 'Spawn' toch weer hoop

Veel ontwikkelingen rond de nieuwe Spawn-film.

In 1992 verscheen het personage Al Simmons a.k.a. Spawn voor het eerst in een comic. Het was Todd McFarlane die hem bedacht en via Image Comics lagen de strips in de winkel. In 1997 verscheen er een live action-film en sinds 2015 spreekt McFarlane al over een nieuwe Spawn.

Ondanks de positieve berichten dat de acteurs Jamie Foxx (Spawn) en Jeremy Renner (Twitch) verbonden zijn aan de film zijn de opnames nog niet gestart voor een productie met een relatief laag budget van 10 tot 12 miljoen dollar. Klaarblijkelijk zijn er nog flink wat haken en ogen weg te werken.

Jason Blum komt met positief nieuws
In gesprek met ComicBook.com zei producent Jason Blum dat het project er goed voorstaat en dat er de afgelopen weken veel ontwikkelingen zijn. "Geen nieuw nieuws dat ik nu ga onthullen. Maar over de titel Spawn heb ik de laatste twee of drie weken veel gesproken en er komt meer nieuws aan," aldus Blum.

Daarnaast zei Blum dat de film een "seismisch evenement" wordt en "'ik wil de film zo graag maken dat ik het niet aan me voorbij zou laten gaan." Het is dus nog even wachten, maar het lijkt er dus op dat McFarlane en de fans toch de nieuwe Spawn gaan krijgen.

NieuwsFilm

meest populair