'Doctor Strange'-regisseur maakt 'Labyrinth'-vervolg

'Doctor Strange'-regisseur maakt 'Labyrinth'-vervolg

Na zijn vertrek bij Doctor Strange 2 heeft Scott Derrickson de films voor het uitzoeken.

Even geleden verscheen op Netflix de prequelserie op The Dark Crystal en nu wordt er werk gemaakt van een filmvervolg op Labyrinth. Beide '80 poppenfilms werden geregisseerd door wijlen Jim Henson. Na jaren van andere berichten is nu de regisseur van Doctor Strange aangesteld.

Via Deadline wordt duidelijk dat Sony's filmstudio TriStar Pictures werkt aan het vervolg en dat deze Scott Derrickson heeft binnen gehengeld om de film te regisseren. Recent vertrok de filmmaker bij Marvels Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Maggie Levin (Into the Dark, My Valentine) schrijft het script.


Origineel uit 1986
Labyrinth uit 1986 en met rollen voor wijlen David Bowie en Jennifer Connelly (Snowpiercer) gaat over het tienermeisje Sarah dat op haar babybroertje Toby moet passen. Ze wilt dit niet en wenst dat de Goblins hem komen halen. En dan gebeurt het ook...

De Goblinkoning ontvoert hem en houdt hem gevangen in een kasteel in het midden van een groot mythisch labyrint. Sarah gaat op zoek naar haar broertje en moet tussendoor grote en kleine puzzels zien op te lossen.

NieuwsFilm

meest populair