Video

Eerste trailer oorlogsdrama 'Summerland' is een echte tranentrekker

Met een hoofdrol voor Gemma Arterton (Prince of Persia: The Sands of Time, 2010).

door Jan-Peter Rook om 12:31 in Video
Het nieuwe drama Summerland, met Gemma Arterton (Prince of Persia: The Sands of Time, 2010) in de hoofdrol, wordt omschreven als een "intens emotioneel verhaal over het uithoudingsvermogen van de liefde gedurende moeilijke tijden." Bekijk snel de eerste trailer en poster.


De film speelt zich af in het zuiden van Engeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal volgt Alice (Arterton), een eenzame schrijfster die op een dag moet zorgen voor een kleine jongen die uit Londen geëvacueerd is.

Hechte band
In eerste instantie ziet ze het niet zitten, maar de twee krijgen langzaam een steeds hechtere band met elkaar. Ondertussen haalt Alice herinneringen op uit haar eigen verleden, waaronder de liefde van haar leven die ooit compleet uit beeld verdwenen is.

De rest van de cast bestaat uit Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton, Amanda Root, Siân Phillips, Dixie Egerickx en Tom Courtenay. Summerland, een film van scenarist en regisseur Jessica Swale, heeft op dit moment (nog) geen Nederlandse releasedatum.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paulusie

Avatar

Ziet er goed uit, wel filmhuis materiaal ben ik bang.

Sunspot

Avatar

Ben niet zo van dit soort films, maar heb toch veel gezien en zeker goed heel veel ervan , juist dit soort films hebben vet veel verhaal, maar ja.

Wat me aanspreekt is dat dit zich afspeelt tijdens de 2e WO.

En die actrice heb ik al een tijdje niet gezien, ja, ergens in, maar weet niet meer waar haha

NieuwsFilm

meest populair