'Marvel werkt aan Secret Wars-film met X-Men en Avengers'

Is dit dan hoe we de personages gaan zien in het MCU?

Het gerucht gaat dat Marvel Studios hard werkt aan een film waarin zowel de Avengers als de X-Men voorkomen. In die film zouden de personages het tegen elkaar op moeten nemen. Dat meldt insider Mikey Sutton vandaag.

Volgens hem gaat het om een film waarin de Avengers en X-Men strijden, en dient de film als onderdeel van de Secret Wars-plannen van Marvel. Het zou ook de bedoeling zijn om zowel Magneto als Doctor Doom een grote rol te geven hierin. Zij zouden uiteindelijk ook belangrijke aanwezigen in het MCU moeten zijn.

X-Men vs Avengers
In de film moeten de personages met elkaar strijden, vertelt Sutton. Hij stelt dat Magneto als schurk geïntroduceerd gaat worden en dat het daarna de bedoeling is dat hij vervolgens van kant wisselt als Doctor Doom zich meldt. Dat moet dan de Secret Wars-film gaan worden.

Het is natuurlijk niet meer dan een gerucht. Voorlopig kunnen we er dus allerminst zeker van zijn dat dit daadwerkelijk de rol van de X-Men in het MCU wordt. Het enige dat we echt zeker weten, is dat Marvel een manier zoekt om de X-Men te introduceren.

NieuwsFilm

meest populair