Algemeen

'Maleficent 2' vanaf nu op Disney+ te zien!

Ook deze topfilm is vanaf nu op Disney's streamingdienst te zien!

door Jeffrey Kouters om 15:26 in Algemeen
Disney heeft weer een nieuwe topfilm toegevoegd aan de catalogus van Disney+: Maleficent: Mistress of Evil. In dit magische vervolg op Maleficent (2014) krijgt de sprookjeswereld van Doornroosje te maken met een nieuw duister kwaad.

Maleficent: Mistress of Evil (2019)
Regie: Joachim Rønning | Cast: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, e.a. | Speelduur: 119 minuten | Recensie: 2,5 ster
Maleficent en haar peetdochter Aurora worden uit elkaar gedreven door het aankomende huwelijk van de schone slaapster. Aurora gaat namelijk trouwen met prins Phillip, de zoon van de kille koningin Ingrith, die het stiekem heeft gemunt op de feeën en andere magische wezens uit Aurora's rijk The Moors. Haar acties leiden tot een grootschalige oorlog, waarin Maleficent en Aurora elkaar opnieuw moeten leren vertrouwen.


Interesse in deze film? Je kunt hem hier direct bekijken!Over Disney+
Disney+ is de nieuwe verzamelplek voor alle films en series van het huis van de muis. Een abonnement kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar. Sommige titels zijn tevens beschikbaar in 4K. Gebruikers kunnen ook content downloaden om offline te bekijken.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair