Humor

Stormtroopers ingezet in de strijd tegen corona

De soldaten van First Order moeten ervoor zorgen dat mensen voldoende afstand houden in de pretparken van Disney.

door Timothy van Damme om 13:42 in Humor
In de Star Wars films missen de Stormtroopers hun doel geregeld met anderhalve meter. Het is dus geen verrassing dat zij in Disney World worden ingezet om social distancing in de gaten te houden.

De pretparken van Disney hebben dankzij de corona-sluiting een verliespost van 1 miljard dollar. Zij gaan hopelijk in juli weer open. Wel hebben ze bepaalde gedeeltes al opengesteld, zoals Disney Springs in Orlando. Hier bevinden zich de winkels en restaurants.

Jargon
Daar krijgen gasten de nieuwe regels te horen van enkele First Order Stormtroopers. Om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat er voldoende afstand wordt gehouden tussen de bezoekers.

Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van het bekende Star Wars jargon. Zo vertellen de Stormtroopers niet zomaar dat je anderhalve meter afstand moet houden, maar gebruiken ze kreten als "Blijf in uw sector" of "Hou minimaal een bantha-lengte afstand".

Helm
Ook zullen ze er op toezien dat mensen maskers dragen. Of dat ook een Stormtrooper-helm mag zijn, is niet bekend. Hieronder kan je een filmpje bekijken van de soldaten in actie.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reporterdavid91

Avatar

Nu zullen ze daar vast wel een potje hebben. Het is een verlies, maar ze zullen er denk ik nog niet falliet aan gaan...

alforme

Avatar

goeie actie. ze zouden ook nog wat Disney schurken of schurkinnen in kunnen zetten.

NieuwsFilm

meest populair