Hoe de X-Men naar het MCU zouden kunnen komen

Hoe de X-Men naar het MCU zouden kunnen komen

Producent Simon Kinberg heeft er wel een idee over.

Sinds Disney Fox heeft overgenomen, is het de vraag hoe de X-Men en Fantastic Four debuteren in het MCU. Dat ze er komen weten we van Marvel-baas Kevin Feige, die het daar al vaker over gehad heeft.

Nu speculeert Simon Kinberg, die jaren meewerkte aan de X-Men franchise, over de manier waarop de X-Men naar het MCU kunnen komen. "Een van de dingen die het MCU zo goed doet, en waar ik als filmmaker en als fan enorm respect voor heb, is dat ze heel trouw blijven aan de comics," vertelde Kinberg. "Ze zijn echt niet bang voor het bovennatuurlijke of science fiction. Ze voelen ook niet alsof ze zich in een door natuurwettten geregeerde realiteit hoeven te wortelen. Ik vind dat heel gaaf en ook bevrijdend en spectaculair."

Hoe dan?
Wat Kinberg betreft is het duidelijk. "Ik denk dat de X-Men heel cool zouden zijn als je ze met science fiction elementen in het MCU zou introduceren. Dat is iets wat ik als fan heel graag zou willen zien, omdat ik weet dat we dat binnen het Fox-canon nooit helemaal gedaan hebben."

Dat zou dus zomaar een optie kunnen zijn!

NieuwsFilm

meest populair