3 geweldige komedies die nu gewoon op Netflix staan!

3 geweldige komedies die nu gewoon op Netflix staan!

Veel lachfilms op Netflix. Welke van deze suggesties ga jij vanavond kijken?

Er staan veel opvallende komediefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie komedies die zeker de moeite waard zijn!

Game Night (2018)

Regie: John Francis Daley en Jonathan M. Goldstein | Hoofdrollen: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler en Jesse Plemons

Deze komedie maakten de regisseurs na het al vermakelijke Vacation. Dit keer wordt een blik geworpen op het bekende fenomeen spelletjesavond. Uiteraard loopt de avond helemaal anders dan verwacht en belanden de deelnemers in de meest onverwachte situaties. Lange tijd hebben ze niet eens door dat het helemaal geen spelletje meer is.



Friday (1995)

Regie: F. Gary Gray | Hoofdrollen: Ice Cube, Chris Tucker, Regina King en Tony Cox

Deze komedie uit 1995 is duidelijk een oudje, maar maakt hem niet minder leuk. Friday is het regiedebuut van F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Be Cool) en de film toont een dag uit het leven van de twee vrienden Craig en Smokey. Ze komen in de problemen als ze 200 dollar in het rood staan bij een drugsdealer. Met Chris Tucker!



Step Brothers (2008)

Regie: Adam McKay | Hoofdrollen: Will Ferrell, John C. Reilly, Seth Rogen en Richard Jenkins

En dit is één van de team-ups van Will Ferrell en John C. Reilly met regisseur Adam McKay. In deze slappe komedie zien we hoe de twee volwassen mannen Brennan Huff en Dale Doback nog bij hun alleenstaande ouders wonen. Ze krijgen nu opeens een stiefbroer als hun ouders een relatie kijrgen, en dat leidt tot heel wat bizarre situaties.



NieuwsFilm

meest populair