Eerste trailer 'Bill & Ted Face the Music'... Excellent!!

Eerste trailer 'Bill & Ted Face the Music'... Excellent!!

En ook de eerste poster voor het derde deel.

Vele jaren na Bill & Ted's Excellent Adventure uit 1989 en Bill & Ted's Bogus Journey uit 1991 keren Keanu Reeves (John Wick) en Alex Winter (Death Wish 3) terug voor een derde deel. En hieronder zie je eindelijk de eerste trailer!

In Bill & Ted Face the Music hebben William "Bill" S. Preston, Esq. en Theodore "Ted" Logan een middelbare leeftijd als hun leven opnieuw een waar avontuur wordt. Ze krijgen van een bezoeker uit de toekomst de boodschap dat ze in slechts 78 minuten een lied moeten maken dat al het leven op aarde en het hele universum zal redden.


Nieuwe en terugkeerde gezichten!
Naast de twee titeldudes zien we ook William Sadler opnieuw als Death en er zijn nieuwe rollen voor onder meer Samara Weaving (Ready or Not) als Thea (Little Ted) en Brigette Lundy-Paine (Atypical) als Billie (Little Bill), de dochters van respectievelijk Bill en Ted.

Opvallend is dat de in 2008 overleden acteur George Carlin terugkeert als Rufus, middels het gebruik van archiefbeelden uit de eerste twee films. Hieronder het bijhorende affiche voor Bill & Ted Face the Music.

Bekijk de afbeelding
De film van regisseur Dean Parisot (Galaxy Quest, Fun with Dick and Jane) heeft 21 augustus officieel als Noord-Amerikaanse verschijningsdatum. Of dat gaat lukken is nog de vraag en daarom sluit de trailer ook af met "Summer 2020".



NieuwsFilm

meest populair