Eerste recensies 'Artemis Fowl' van Disney+!

Hoe wordt deze Disney+ blockbuster ontvangen.

Er verschenen al een aantal kleinere films exclusief op Disney+, maar nu heeft de nog jonge streamingdienst een eerste eigen blockbuster met Artemis Fowl, een film die eigenlijk voorbestemd was om in de bioscoop te verschijnen. De eerste recensies staan ondertussen online!

De critici hebben de film in ieder geval niet hoog zitten. Op het moment van schrijven staat de film van regisseur Kenneth Branagh (Thor, Cinderella) op slechts 14 procent na 56 recensies, met een 3.92/10 als een gemiddelde beoordeling.

Slordige potentiële franchisestarter
De Critics Consensus op Rotten Tomatoes luidt: "Artemis Fowl is een potentiële franchisestarter die fans van het bronmateriaal boos zal maken en nieuwkomers in de war zal brengen." En dit wordt bevestigd door heel wat reviews.

Zo schrijft de recensent van New York Post dat de personages geen persoonlijkheid hebben en dat het geheel "aanvoelt als een CD-ROM rollenspel uit 1995." En Globe and Mail is nog harder: "Een verwarrende en slordige puinhoop van slechte bedoelingen en een nog slechtere uitvoering."


Uiteraard weet je pas echt hoe de film is als je deze hebt bekeken. Vanaf vandaag staat Artemis Fowl met rollen voor Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Josh Gad, Nonso Anozie, Colin Farrell en Judi Dench online.

NieuwsFilm

meest populair