Algemeen

Pirates 2 sets & locaties

door Peter Hendrix op 28.06.2006 om 01:56 in Algemeen
Vanaf 20 juli vaart Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest uit productie richting Nederlandse bioscoopzalen. Disney weet hoe een film te promoten via het internet, dat is inmiddels wel duidelijk. Na een overvloed aan trailers en beeldmateriaal, staat bij Apple een nieuw filmpje waarin cast en crew meer uitleg geven over de locaties waar gefilmd werd en de moeilijkheden die daarbij kwamen kijken. Zo moest de crew op sommige plaatsen zelf wegen aanbouwen, omdat die er doodsimpel niet waren en werden tonnen zand verscheept om een strand na te bootsen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

en werden tonnen zand verscheept om een strand na te bootsen.


en even een echt strand af huren was te duur?

Breug

Avatar

MikeyMo "en even een echt strand af huren was te duur?"

Hallo zeg, als je een mega budget heb,dan moet je het ook wel benutten. Ik zou dan speciaal zand laten overvliegen van de andere kant van de wereld.

Arthaum

Avatar

Ik hoop niet dat iedereen door al dat promoten veel te hoge spanningen krijgt en dat hij uiteindelijk tog tegenvalt..

Orgasmic Chilli

Avatar

Ze hebben oa Bahama film studios gebruikt volgens mij

Symb-watcher

Avatar

Damn, wat een vet filmpje zeg. Wat een prachtige natuur ook. Het lijkt wel een groot avontuur om mee te doen aan die film. Geweldige sets hebben ze gemaakt.

Ik was niet echt, misschien een van de weinigen onder de indruk van de eerste film. Maar ik ben toch wel zeer benieuwd naar de 2de waar volgens mij veel meer avontuur en actie in zit.

pli3n

Avatar

Ik von de eerste echt n super rielaxte film en nee niet alleen omdat er lkkre mannen in spelen (dat is natuulijk mooi meegenomen)
maar kijk er natuurlijk naar uit om de volgende te zien, maar zou idd ook goed kunnen zijn dat ie straks super tegevalt

Michaell

Avatar

Ik krijg echt altijd een spontane glimlach als ik iets zie over Pirates 2 :E. Ik vind het gewoon prachtig, echt magnifiek!
Het filmpje is interessant, maar het volgens mij een zeer korte versie van wat je later op de bonus dvd te zien zou krijgen. Nog anderhalf maandje!! :P

NieuwsFilm

meest populair