Pierce Brosnan (James Bond) heeft al 2 vrienden verloren aan coronavirus

Pierce Brosnan (James Bond) heeft al 2 vrienden verloren aan coronavirus

"We zijn in oorlog."

De regels van de quarantaine worden met de dag minder streng, maar het gevaar van het coronavirus blijft een feit. Met de aanhoudende chaos in de Verenigde Staten en de protesten die wereldwijd gevoerd worden, lijkt men het ziekteverwekkende organisme ietwat vergeten te zijn. Pierce Brosnan absoluut niet.

Dat vertelde de oud-James Bond acteur in een interview met Parade. De 67-jarige Ier, dit jaar te zien in de Netflix-film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, is meer kwijtgeraakt dan hij wilde.


Bekijk de afbeelding
Dreiging
"Ik heb twee vrienden verloren aan COVID-19. Langer dan veertig jaar waren ze vrienden van me. Daarnaast ben ik de peetvader van zijn zoon. Het maakt niet uit waar je bent, of hoe mooi het er ook mag zijn, die afschuwelijke bedreiging voor het leven blijft."

Brosnan hoopt dat de toekomst er veel mooier uitziet. "Je moet de rots bergopwaarts rollen en betrokken blijven bij het leven. We zijn in oorlog. Mensen sterven. Hopelijk, na dit alles, zal er meer vriendelijkheid zijn en bewustzijn van de kwetsbaarheid van onze planeet."

NieuwsFilm

meest populair