Arnold Schwarzenegger durft voorlopig niet naar de sportschool

Arnold Schwarzenegger durft voorlopig niet naar de sportschool

De spierbonk moet zijn dagelijkse lichaamsbeweging ergens anders opdoen.

Het zit Arnold Schwarzenegger eventjes niet mee. De filmster, die uiteraard ook bekend is van zijn carrière als professioneel bodybuilder, kan buitenshuis geen plek vinden om zijn conditie op peil te houden. In de Verenigde Staten worden de maatregelen rond het coronavirus ook al versoepeld, maar voor Schwarzenegger is het niet veilig genoeg.

Roddelwebsite TMZ meldt dat de 72-jarige Oostenrijker uit Predator en Eraser gisterochtend langsging bij zijn favoriete sportschool, Gold's Gym Venice, en ontdekte dat de regels niet in zijn voordeel werken. Helaas zit er voor hem nu niets anders op dan thuis te sporten.


Veiligheid
Het blijkt dat sporters niet altijd een mondkapje op hoeven te doen, wat voldoet aan de wet. Aangezien Schwarzenegger al een man op leeftijd is en weet dat zijn leeftijdsgroep het grootste gevaar loopt, besloot hij af te zien van zijn uitstapje.

Gek is dat niet: gedurende de quarantaine plaatste de acteur continu berichten op sociale media om mensen thuis te houden. Twee daarvan waren video's. Eentje was gemaakt vanuit zijn bubbelbad, bij de ander voerde hij grappend zijn ezels.

Schwarzenegger hield constant vol: "Blijf zoveel mogelijk thuis. Luister naar de experts en negeer de idioten (voorhoofden). Samen zullen we hier doorheen komen."

NieuwsFilm

meest populair