Algemeen

FT off-topic woensdag 17 juni

De huiskamer van FilmTotaal.

door FilmTotaal om 08:05 in Algemeen
In het FilmTotaal off-topic artikel kan je alles met elkaar bespreken. Filmnieuws, actualiteit, media, cultuur etc...

Uiteraard altijd met respect voor je mede FT'ers.47 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Prijsvraag Vandaag...
Na het uitstellen van de 'Prijsvraag Vandaag!' van maandag naar dinsdag en van dinsdag naar vandaag heb ik besloten om er deze week maar helemaal niet meer aan te beginnen. Het voelt gewoon niet goed, normaal zou ik al lekker in een ritme zitten maar nu? Nee, ik heb er helemaal geen zin in en als je ernaar uitkeek dan heb je pech gehad; ga maar bij je mammie uithuilen.

ridjieddo

Avatar

Smiley face nou Xenolicker dat is niet erg aardig van je.
@Filmtotaal: kudos aan het hele team (of die ene persoon) voor de subtiele verwijzingen in de artikelen over wat er zoal gebeurt in de comments! Zo te zien lezen jullie aandachtig en met veel plezier mee. Op Filmtotaal Smiley face

Master Of Films

Avatar

Wat mij ook wel opvalt, zijn die al "nieuwelingen" sinds The Rise of Gimli. Of in Popcorn and beer's woorden

zo besta je en zo ben je verwijdert hehehehehe

Het lijkt wel dat men via de autisten vereniging allemaal accounts gaan aanmaken. Smiley face
En ja Popcorn and beer is ook een recente noob.

centr1no

Avatar

ridjieddo "Zo te zien lezen jullie aandachtig en met veel plezier mee. Op Filmtotaal"
Het is toch zeker wel opgevallen dat ze af en toe ook zelf reageren in de comments?

Monojaxx

Avatar

@Xeno

Jammer hoor, jij bent toch wel één van de weinige die hier het niveau een beetje opkrikt.

Master Of Films

Avatar

@Monojaxx.
Bij gebrek aan beter (like Gimli), zal ik dan maar de boel op stelten zetten? Ik trek dan wel alle aandacht weg van Frietgezicht. Maaja er moet toch iemand het niveau omhoog krikken. Smiley face

Monojaxx

Avatar

@MOF
Friet is druk met het omdraaien van barkrukken, maar dan zonder grapjes erbij te maken. Smiley face

Hahahaha
"Ed met zijn zwart wit foto's"

Naughty Popcorn and BeerSmiley face

Frietgezicht

Avatar

@ Ridji, wat zeggen ze dan? Niks gezien in de artikelen.Frietgezicht

Avatar

Maarre relschoppers boven mij, nog nieuws?
Zijn er Twente fans hier? Ron Jans de nieuwe trainer met zijn uilengezicht. In Amerika bewees hij de grootste racist van ons land te zijn.

Frietgezicht

Avatar

Kijk mensen hier weleens media waarin nieuws voorkomt? Op1, Beau, nieuwsuur, een vandaag.. of echt alleen maar films?
Ik weet dat er veel kinderen op FT zitten( dat zie je aan wie er bij Pixar- en Disney+ artikelen reageert maar mensen kijken toch wel actualiteiten programma’s?

ridjieddo

Avatar

@ Friet, voor zover ik weet tenminste drie recente artikelen die verwijzen naar suicide squad lid's obsessie met het budget van dune, Coola's fandom voor de Godzilla en Jurassic World franchises en laatst nog over de 200+ reacties mijlpaal.
Los van dat, is deze comment van jou toch wel een van de liefste en tegelijkertijd meest hilarische FT-comments;

Frietgezicht "Gimli, wil jij mijn vriend zijn? Gewoon een FT vriend. Dat we altijd voor elkaar opkomen enz en dat ik ergens iets plaats jij zegt +1 frietgezicht enz. "
Zelfs nu moet ik weer grinniken Smiley face Smiley face

Frietgezicht

Avatar

@ Ridji, dank je! Vaak als ik iets schrijf heb ik zelf tranen in mijn ogen van het lachen. En dan te bedenken dat ik zo uit de mouwen schud.

Mocht Gimli niet terug keren is er wel een vacature vrij.

Frietgezicht

Avatar

@ Rid, maar ik ben niet zoals adolfmirosch dat ik onthou waar ik discussies en grappen gemaakt heb en links ga plaatsen van die artikelen zodat iedereen weer kan gaan kijken.

Goov25

Avatar

@Friet... "Kijk mensen hier weleens media waarin nieuws voorkomt? Op1, Beau, nieuwsuur, een vandaag.. of echt alleen maar films?"
Ikzelf ben zeker geen kind meer, (sinds kort zou ik eigenlijk Goov33 moeten heten) maar actualiteiten kijk ik nauwelijks. Actualiteiten en nieuws lees ik meer. Anders dan films en series kijk ik vooral documentaires, en een paar TV dingetjes zoals bijvoorbeeld Misdaadcollege.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Kijk mensen hier weleens media waarin nieuws voorkomt?"
Daar hebben we Johan Derksen toch voor. Smiley face
Zijn mening over het racismedebat vond ik zeer interessant.

Het ging voor namelijk over rapper Akwasi, geboren in Amsterdam. Meest bekend van zijn uitspraken. "Op het moment dat ik in november een Zwarte Piet zie, trap ik 'm hoogstpersoonlijk op z'n gezicht".

Akwasi stamt af van de Ashanti. Dat is een rijke bevoorrechte stam uit Ghana. Hij gaf in 2017 (in een interview voor de Volkskrant) toe geen probleem te hebben met het slavenverkopende verleden van zijn voorouders.

"In Ghana is weer verschil tussen ons en de arme Ghanezen uit het Noorden, die door de Ashanti als slaven zijn verkocht aan de Nederlanders."

Heeft hij enig besef van de consequenties van de daden van zijn voorouders? "Nee, een Surinamer heeft daar nog nooit tegen mij iets over mij gezegd. Dat moesten ze durven. Het zou gek zijn als mijn beste vriend me kwalijk ging nemen wat er in het verleden is gebeurd. Grappig zou het wel zijn, een mooie scene."

Als dit een heftig onderwerp is geworden, dan kunnen we het weer over Disney+ en het gebrek aan content van deze streaming service hebben Smiley face

Draven

Avatar

Master Of Films "Het ging voor namelijk over rapper Akwasi, geboren in Amsterdam. Meest bekend van zijn uitspraken. "Op het moment dat ik in november een Zwarte Piet zie, trap ik 'm hoogstpersoonlijk op z'n gezicht"."


Na deze uitspraak hadden ze hem op moeten pakken voor bedreiging. Wilders is aangepakt voor minder.

Master Of Films

Avatar

Akwasi kreeg door zijn trappende Piet uitspraak wel meerdere ernstige doodsbedreigingen. De ironie was dat hij een toepasselijke aangifte wou doen van.......bedreiging.
Prachtig toch. Een doodsverwenseling doen en dan zelf een aanklacht te willen indienen tegen doodsbedreiging Smiley face
Beter kunnen we het niet krijgen Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Akwasi noemde de uitspraak beeldspraak en een vorm van kunstvorm. Wat een lachertje. Probleem met die zwarte mensen is dat ze eens normale woordvoerders moeten hebben.
Bij het zwarte pieten debat zag je altijd die onwijs arrogante Quincy ofzo die je het liefst een poffer op zijn neus geeft en de strontvervelende Sylvana Simons( zelf trouwens ook een racist)

Nu heb je deze droplul weer. Akwasi. Dan vond ik Braboneger en wat anderen waarvan ik de naam niet ken overtuigender.

En Beau noemde deze sufkut een ‘woorden kunstenaar’. Wat!? Zo zou ik Tupac noemen ja, welke hits heeft deze man gemaakt? Noem mij 1 nummer van deze pik omlaag die een succes was. Noem mij 1 album. Gozer is bekend geworden door reality programma’s zoals expeditie robinson.

Frietgezicht

Avatar

@ Goov, dan was je vast ook wel fan van Peter R de Vries zijn oude programma vroeger. Dat een programma wat ik echt mis.


Misdaadcollege is wel ‘aardig’ maar de zaken zijn vaak saai of te bekend. Over die aanrander enz. Denk dat een Amerikaanse versie met interessante lugubere moordzaken beter zou werken.

Monojaxx

Avatar

Master Of Films "Het ging voor namelijk over rapper Akwasi, geboren in Amsterdam. Meest bekend van zijn uitspraken."


Pot verwijt de ketel dat hij....uuuh....zwart ziet.Smiley face

Monojaxx

Avatar

@Gimli

Fijn dat je weer terug bent knul!
Als je weer een boze bui op voelt komen...tel even tot 10, en dan 5 minuten langzaam vanuit je buik inademen door je neus, even vasthouden, en weer langzaam uitademen via je mond. Je kunt het gozer!
Groetjes van Ed (aka Monojaxx)

Master Of Films

Avatar

Yes, haal de slingers, confetti en drankflessen maar uit de lades.
We vieren feest want Gimli the Johan is back. Smiley face Smiley face Smiley face

Master Of Films

Avatar

Monojaxx "Groetjes van Ed (aka Monojaxx)"
Hoi Ed aka Monojaxx. Waarom zie bij jou toch zwart-wit. Ik weet zeker dat niet kleurenblind ben. Als Trump liefhebber ken ik de nationale kleur oranje heel goed. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Gimli, +1.

Af en toe hoort een korte ban erbij. FT ziet ons als kinderen. We spelen hier wat af maar als we wat te ver gaan moeten we even voor straf op de trap zitten. Even nadenken over ons gedrag, wat kon beter, waar moeten we aan werken.
Ik heb al vaak op die trap gezeten en ik word er een betere FT-er van.

De moderators van FT lezen natuurlijk de reacties gierend van het lachen door maar moeten nou eenmaal ook aan de rem trekken af en toe.

Neem het ze niet kwalijk mijn goede vriend.

Wel een tip. Maak geen andere profielen aan. Accepteer de straf, zit de straf uit en begin weer vers, fris en fruitig aan jouw nieuwe reacties.

Master Of Films

Avatar

@Draven oh gelukkig er is niks mee met mijn ogen. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

@ Gimli, soms moet je de onderwerpen ook luchtig houden. Bij heftige onderwerpen gaan mensen soms over de schreef. Dus een tijdje je gedeisd houden.

Waarom is Gimli jouw favoriete karakter? Wat vind jij van de doodstraf voor homoseksualiteit in Saoedi-Arabië en hoe kijk jij aan tegen de Metoo beweging?

Artificialis

Avatar

The worst part of having a mental illness is people expect you to behave as if you don't.

Een quote uit Joker. Het zal voor Gimli, die in de puberteit zit en autistisch is, niet altijd makkelijk zijn om zich te gedragen zoals van hem binnen een forum wordt verwacht. Hopelijk kunnen de moderators van Filmtotaal hier een beetje coulant mee omgaan.

Bappi

Avatar

@Frietgezicht
“Kijk mensen hier weleens media waarin nieuws voorkomt? Op1, Beau, nieuwsuur, een vandaag.. of echt alleen maar films?”
Beste Fried, daarom zitten we hier toch op FT? Alleen film gerelateerde topics toch?
Hoewel er meer reacties komen op de of-topic gedeelte dan alle andere artikelen. En valt mij op dat op of-topic steeds dezelfde familieleden reageren.
Kennen jullie deze al:
https://youtu.be/j8PkIQM-iwY
De roast van Henry van Loon

Frietgezicht

Avatar

@ Bappi, filmliefhebbers kijken niet alleen films toch.
Dan zit je met je vrouwtje klaar om te eten om 18:30 en zegt ze ‘zullen we even RTL Boulevard kijken tijdens het eten? Dan zeg jij nou we kunnen ook Schlinder’s List opzetten.

Off-topic kunnen we ook onze andere hobby’s en bezigheden in delen.

Die roast van jou viel erg tegen maar Henry was leuk.

Master Of Films

Avatar

Bappi "Alleen film gerelateerde topics toch?"
Correctie Marvel gerelateerde topics. Smiley face

Bappi "Hoewel er meer reacties komen op de of-topic gedeelte dan alle andere artikelen. En valt mij op dat op of-topic steeds dezelfde familieleden reageren."
Tja we kunnen ook reacties gaan geven in dezelfde Marvel en Nolan herhaal artikelen. Wat dacht je van the Battfleck die wel, nee toch maar niet...oh nee toch wel nieuws. Of Cavill die wellicht misschien toch geen Superman gaat spelen in Harley Quinn's The Suicide Squad omdat Gunn wel vertrouwen had in Cavill, maar niet kon geven, omdat Warner door wilt gaan met Zack Snyder Smiley face Zolang ⊃∪∩⪽ maar niet wordt uitgesteld.

Kortom. Het filmnieuws is nogal betrekkelijk en het verschilt enorm per dag. Neem b.v. 22 augustus 2020 met DC FanDome, mits er waardig nieuws komt, zullen we daar me z'n allen op de vele DC artikelen gaan reageren. Smiley face

Master Of Films

Avatar

Over WB gesproken. Kunnen we volgende maand de eerste beelden van ⊃∪∩⪽ verwachten?

Since “Tenet” vacated the July 17 release date, Warner Bros. decided to give Christopher Nolan fans a treat for that date, anyway, with the re-release of “Inception.” However, even if you’re a fan of “Inception” and seen it a million times, the studio is adding a little bonus that might be worth the price of a movie ticket.

According to a report from /Film, WB is set to release “Inception” on “Tenet’s” previous July 17 date. And accompanying the film will be a special promo reel that will offer sneak peeks at some of the studio’s upcoming features including “Wonder Woman 1984,” “⊃∪∩⪽ ,” and “Godzilla vs. Kong.”

Moviemagic

Avatar

^En hebben ze niet eens royalties aan je betaald? Schandalig! Het was jouw lava pit. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

@ Gimli, kun je een link geven? Kan hem nergens vinden.

Monojaxx

Avatar

Ik denk dat Johannes Gimli weer een ban heeft, zijn reactie op een De Niro artikel was wat....bozig.

Moviemagic

Avatar

^ Ik denk dat je gelijk hebt. Bij het artikel van guillermo del toro is zijn reactie ook weg. Ik snap FT ook wel dat je niet alles moet accepteren.

Civilian Supreme

Avatar

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe 'groot' filmtotaal nu eigenlijk is. Klein, gemiddeld of ebbenhoutenleuning?
Zitten hier ook veel belgen dacht ik.

Goov25

Avatar

@Friet uiteraard. Maar in NL hebben we niet zoveel luguberigs ;)

En ik ook @ Civiliansupreme. Zou ook wel willen weten hoe groot de redactie nou eigenlijk is. En wat die mensen verder allemaal doen.

NieuwsFilm

meest populair