Gerucht: Nieuwe 'Star Wars'-film pas in 2024 en Rian Johnson-trilogie komt er gewoon

Gerucht: Nieuwe 'Star Wars'-film pas in 2024 en Rian Johnson-trilogie komt er gewoon

Het wordt lang wachten voor Star Wars weer terugkeert op het witte doek.

Voor december 2022 staat een nieuwe Star Wars-film gepland en deze zou mogelijk geregisseerd worden door Taika Waititi of Rian Johnson. Dat lijkt echter niet te gaan gebeuren.

Volgens Latino Review zal de dit jaar aangekondigde Star Wars-film van Waititi (Thor: Love and Thunder) pas in 2024 verschijnen. Ook zal de film in 2022 niet geregisseerd worden door Johnson (Star Wars: The Last Jedi), al zijn er nog steeds plannen om zijn trilogie te gaan maken.

Trilogie Johnson pas na 2024
Volgens LRM's bronnen binnen Lucasfilm verschijnen de films van Johnson pas nadat die van Waititi is verschenen. De trilogie van Johnson werd in 2017 aangekondigd. Hij zou de films schrijven en minimaal de eerste regisseren. Na The Last Jedi kwam er veel kritiek op de plannen.

Op dit moment staan er drie films in de boeken, namelijk voor december 2022, 2024 en 2026. Er is ook een film in ontwikkeling door Sleight-regisseur J. D. Dillard en Luke Cage-schrijver Matt Owens. Tevens houdt Marvel Studios-baas Kevin Feige zich bezig met een toekomstig project.

NieuwsFilm

meest populair