Gerucht: Ryan Reynolds wil 'Deadpool vs. The Marvel Universe' van Michael Bay

Gerucht: Ryan Reynolds wil 'Deadpool vs. The Marvel Universe' van Michael Bay

Geen Deadpool 3, maar een film waarin Deadpool het opneemt tegen het MCU?

Wat gaat er gebeuren met Deadpool van Ryan Reynolds? Krijgt hij nog een nieuwe film of laat Disney / Marvel Studios het eerdere succes voor wat het is? Nu is er het gerucht dat Reynolds een opvallend voorstel heeft neergelegd.

Volgens een insider van scooper Roger Wardell heeft Reynolds namelijk een verhaal gepitcht waarin "Deadpool Fox's Marvel Universe vermoordt". Dit idee zou de acteur / producent al in 2019 hebben voorgelegd. Hieraan wordt toegevoegd dat Transformers en 6 Underground-regisseur Michael Bay deze film zou moeten regisseren.

Deadpool vs. The Marvel Universe
Mocht deze film er komen, dan is het zeker een opvallende. En we zouden dan weer personages uit de eerdere X-Men films te zien krijgen. En wie weet biedt het een opening om Deadpool naar het MCU te brengen.

Het zou in ieder geval een mooie, maar ook stevige afsluiting worden van de X-Men films van Fox. En ja, dit gebeurde uiteraard ook op een bepaalde manier in de comics:

Bekijk de afbeelding
Wat zeg jij? Kiezen voor deze alternatieve insteek, een meer aansluitende Deadpool 3 of het personage op een of andere manier meteen integreren in het Marvel Cinematic Universe?

NieuwsFilm

meest populair