Medogenloze Johnny Depp in trailer 'Waiting for the Barbarians'

Medogenloze Johnny Depp in trailer 'Waiting for the Barbarians'

Ook met Mark Rylance en Robert Pattinson.

Eind 2018 werden de opnames voor Waiting for the Barbarians al afgerond en sindsdien wacht de verfilming van de gelijknamige roman van auteur J.M. Coetzee op een release, na al in 2019 te hebben gedraaid op het filmfestival van Venetië. Hieronder de eerste trailer!

In Waiting for the Barbarians van regisseur Ciro Guerra, bekend van films als Pájaros de verano (2018) en El abrazo de la serpiente (2015), zijn er opvallende rollen. De voornaamste hoofdrol is voor Mark Rylance (Dunkirk) en hij wordt bijgestaan door de twee grote namen Johnny Depp (Murder on the Orient Express) en Robert Pattinson (The Lighthouse).


In het drama leidt een magistraat van een klein koloniaal grensdorpje een rustig leven. Op een dag krijgt hij van zijn overheid te horen dat zijn stadje wordt aangevallen door de inheemse bevolking, die de kolonisten als 'barbaren' bestempelen. Om de situatie in goede banen te leiden, krijgt de man het gezelschap van de sinistere kolonel Joll, die met zijn gemene behandeling van de barbaren voor een gewetensconflict zorgt bij de magistraat.

Waiting for the Barbarians verschijnt niet meer in de bioscoop, maar direct op video on demand. Hieronder de bijhorende poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair