'Avatar 2' onthult onderwateropnames met zeemonster

'Avatar 2' onthult onderwateropnames met zeemonster

We zien hoe het in z'n werk gaat.

Er is weer een nieuwe foto vrijgegeven vanaf de set van James Camerons Avatar 2. Dat laat zien hoe de motion capture technologie onderwater wordt toegepast voor de aankomende epische film.

Avatar 2 is pas net weer begonnen met de opnames in Nieuw-Zeeland. Er wordt nog altijd gemikt op release in de loop van december 2021. Dat moet gehaald worden, aangezien grote delen van de opnames al af waren en de visuele effecten vanuit huis afgemaakt zouden kunnen worden als het coronavirus weer groot op zou laaien.

Tweede Avatar
De tweede Avatar-film gaat zich voor een deel onderwater afspelen. Daarvoor is jarenlang gewerkt aan een nieuwe opnametechniek die motion capture onderwater mogelijk maakt. Producent Jon Landau plaatste nu op zijn Instagram-account een gaaf beeld dat meteen heel duidelijk laat zien hoe de opnames onderwater in zijn werk gaan.

We zien een acteur die op een apparaat staat dat zich onderwater voortbeweegt. Dat is dus een onderwatermonster als de film er uiteindelijk is. Hieronder het gave beeld:


NieuwsFilm

meest populair