Algemeen

Gerucht: geheim plan moet 'Star Wars' redden van de vervolgtrilogie

Niet voor te stellen, maar komt er een nieuwe poging met vervolgfilms?

door Bram de Groot om 10:04 in Algemeen
Niet iedereen is blij met hoe Disney's Lucasfilm een einde heeft gebreid aan de Skywalker Saga die George Lucas zo succesvol begon in 1977. Het verhaal rond Rey, Kylo Ren en uiteindelijk Palpatine werd afgelopen jaren keihard neergesabeld. Nu is er een wel heel opmerkelijk gerucht.

In één van de veel bekeken video's van Overlord DVD op YouTube (via Epic Stream) wordt verondersteld dat Lucasfilm "op een resetknop wil drukken en alles wil repareren." En hiervoor wil de studio 'The Veil of the Force' uit Star Wars Rebels gebruiken.

Mystieke dimensie
De mystieke dimensie 'The Veil' verbindt tijd en ruimte waardoor met flashbacks het verleden gezien kan worden, alsmede toekomstige gebeurtenissen. Binnen Lucasfilm zouden er nu plannen gemaakt worden om via een alternatieve tijdslijn de vervolgfilms van afgelopen jaren opnieuw te laten classificeren als Star Wars Legends.

Op deze wijze wordt de vervolgtrilogie binnen een eigen tijdslijn geplaatst en is er ruimte om een tweede, nieuw einde te realiseren van dat wat Lucas zo'n 40 jaar geleden startte. Met name studiohoofd Kathleen Kennedy zou zich stevig verzetten tegen deze plannen. Een korreltje zout? Jazeker.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Waar hebben we dit eerder gezien in een grote blockbuster saga ????

GreenHornet

Avatar

Waarom is er niet iemand bij D. Geweest om in te grijpen. De laatste 3 films leefde ze in een bubbel

ThysRomani

Avatar

Wat een complete onzin.

Peace

Avatar

Maak gewoon een nieuwe trilogie na rise of Skywalker met een goed overkoepelend verhaal en boeiende personages en dan vergeten we wel the last Jedi en the ride of Skywalker vanzelf. Geen tijdrijzen nodig dus.

Jens-Friso

Avatar

Ik denk dat het beter is dat ze nog even wachten met de vervolg films zodat ze later vervolg films kunnen maken die zich dan zoveel jaar later af spelen.

Parisan

Avatar

Het is mij om het even. Ik ben niet zo iemand die huilt om wat legends of canon is, al dan niet met alternatieve tijdlijnen of dimensies. Je weet zelf toch wat je leuk vindt en dat pakt niemand je af.

Het enige wat mij irriteert aan Star Wars is dat de originele bioscoopversies van de OT niet meer beschikbaar gemaakt worden. Ik ben daarmee opgegroeid op betamax video's en ik vind ze beter dan de latere versies. Maar helaas, pindakaas! :(

Jkorpor030

Avatar

Ik vond vooral de laatste film on te janken. Ik kon r amper mijn aandacht bij houden en viel zelfs in slaap. Laat ze maar komen met een nieuwe trilogie met een boeiender verhaal.

Janoniempje

Avatar

Maak gewoon nieuwe films chronologisch voor of na de negen films, niet zo suf doen.

De laatste 3 films waren trouwens nog best vermakelijk (alleen "the last jedi" viel wel een beetje tegen). Ik snap niet wat iedereen tegen ze heeft, ja ze waren niet perfect, maar kom op. 7 en 9 waren gewoon leuke films die ik best vaker zou willen kijken (wat ik trouwens al heb gedaan Smiley face ). Als je de films niey zo leuk vind, hoef je niet opeens mensen te haten of tegen iedereen te zeggen dat het echt slechte films zijn, laat ze gewoon zelf beslissen!

NieuwsFilm

meest populair