Gerucht: geheim plan moet 'Star Wars' redden van de vervolgtrilogie

Gerucht: geheim plan moet 'Star Wars' redden van de vervolgtrilogie

Niet voor te stellen, maar komt er een nieuwe poging met vervolgfilms?

Niet iedereen is blij met hoe Disney's Lucasfilm een einde heeft gebreid aan de Skywalker Saga die George Lucas zo succesvol begon in 1977. Het verhaal rond Rey, Kylo Ren en uiteindelijk Palpatine werd afgelopen jaren keihard neergesabeld. Nu is er een wel heel opmerkelijk gerucht.

In één van de veel bekeken video's van Overlord DVD op YouTube (via Epic Stream) wordt verondersteld dat Lucasfilm "op een resetknop wil drukken en alles wil repareren." En hiervoor wil de studio 'The Veil of the Force' uit Star Wars Rebels gebruiken.

Mystieke dimensie
De mystieke dimensie 'The Veil' verbindt tijd en ruimte waardoor met flashbacks het verleden gezien kan worden, alsmede toekomstige gebeurtenissen. Binnen Lucasfilm zouden er nu plannen gemaakt worden om via een alternatieve tijdslijn de vervolgfilms van afgelopen jaren opnieuw te laten classificeren als Star Wars Legends.

Op deze wijze wordt de vervolgtrilogie binnen een eigen tijdslijn geplaatst en is er ruimte om een tweede, nieuw einde te realiseren van dat wat Lucas zo'n 40 jaar geleden startte. Met name studiohoofd Kathleen Kennedy zou zich stevig verzetten tegen deze plannen. Een korreltje zout? Jazeker.

NieuwsFilm

meest populair