Algemeen

Pirates 2 clips

door FilmTotaal op 01.07.2006 om 20:58 in Algemeen
Het duurt nog een kleine twee weken voordat Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest hier in de bioscopen draait, website Movies.com heeft alvast een reeks video's uit de film.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Haha, die Big Wheel is lachen :D

Deweb

Avatar

Cool..

Oke, ik ben over mijn twijfels heen. Dit wordt een goede film en geen slappe sequel waar ze het script voor schreven in 1 dag. (ergo, ik las vandaag dat ze begonnen met filmen toen het script voor deel 3 nog niet eens af was..wat op zich ook wel weer een slecht teken is).

Jusjuh

Avatar

Deweb "Cool..

Oke, ik ben over mijn twijfels heen. Dit wordt een goede film en geen slappe sequel waar ze het script voor schreven in 1 dag. (ergo, ik las vandaag dat ze begonnen met filmen toen het script voor deel 3 nog niet eens af was..wat op zich ook wel weer een slecht teken is)."
Ik neem aan dat je snapt dat ze niet in het wilde weg begonnen met filmen, maar opnamen wat er al wel af was. Vaak is trouwens een script nooit af, het blijft veranderen tijdens het opnemen.

Jildert

Avatar

Dit gaat zo vet worden!

Arthaum

Avatar

Ik denk ook dat hij heel vet wordt. verheug me er al zolang op:P


I happen to have no dress in my cabbin :E

Villvernesh

Avatar

16 juli ga ik het zien,
en als ik alleen al let op de kostuums en sets dan weet ik genoeg.

dat gaat helemaal goed komen ;)

( zie asterix deel twee daar zie in de kleding al dat het budget veel kleiner was en dat het puur voor de verkoop werd gemaakt zonder het zelfde gevoel vast te willen houden.)

Deweb

Avatar

Jusjuh "Ik neem aan dat je snapt dat ze niet in het wilde weg begonnen met filmen, maar opnamen wat er al wel af was. Vaak is trouwens een script nooit af, het blijft veranderen tijdens het opnemen."


Ja ik begrijp de context.

@Villvernesh: Asterix 2 leek goedkoop door het t-shirtje van Asterix, maar als je ziet hoeveel special effects en andere kostuums erinzaten dan kon je duidelijk zien dat het niet slechts voor het geld was. Was het alleen voor het geld, dan was het veel slechter gegaan.
Kennelijk vonden ze gewoon dat dit er goed uitzag.

Eind januari komt er trouwens een deel 3 "asterix en de olympische spelen".

nieuwslaatste nieuws

meest populair