Algemeen

Margot Robbie leidt nieuwe 'Pirates of the Caribbean'!

Grote actrice voor nieuw piratenavontuur.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na vijf films met Johnny Depp als de hoofdrolspeler in de Pirates of the Caribbean-films volgt de franchise een heel andere koers. De nieuwe hoofdrolspeler wordt namelijk niemand minder dan Birds of Prey-ster Margot Robbie.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat de actrice die doorbrak met haar rol in The Wolf of Wall Street het nieuwe gezicht moet worden van Pirates of the Caribbean 6. Het script zal geschreven worden door Christina Hodson, bekend van haar werk voor Birds of Prey en Bumblebee.

Compleet nieuw avontuur!
De film wordt geen vervolg op de eerdere films, maar een compleet nieuw avontuur. "Een geheel origineel verhaal met nieuwe personages onder de titel Pirates," aldus The Hollywood Reporter. In de film zal Depp dus niet voorkomen. De kans bestaat dat Robbie het personage Redd gaat spelen, maar officieel is hier nog niks over gezegd.

De film staat ook los van het andere Pirates of the Caribbean-project dat wordt geschreven door Chernobyl-bedenker Ted Elliot. Ook deze wordt gezien als een reboot, mogelijk met een kleine cameo van Depp. Jerry Bruckheimer is uiteraard bij beide projecten de producent.

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Ja een Woke Pirates dat hebben we nodig

Robbepost

Avatar

Dus geen Jane Sparrow.
De schrijfster van Bumblebee en Birds of prey.......... lijkt me beter om dat voortaan niet meer te vermelden in de promotie.
Maar het heeft dus eigenlijk niets met het POTC 'universum' te maken. Doe dan geen deel 6 maar gewoon een compleet nieuwe wereld me dunkt.

Artificialis

Avatar

Ik zal even precies gaan vertellen wat er gaat gebeuren. Zonder Jack Sparrow op de poster blijven de meeste mensen thuis. Omdat hij wordt vervangen met Harley Quinn blijven er nog meer mensen thuis. Wat overblijft is een complete box office bomb. En de politiek correcte top bij Disney zal zich weer huilend afvragen hoe dit is misgegaan.

Het 'teleurstellende' bedrag van ruim 800 miljoen dollar dat door Dead Men Tell No Tales is opgebracht lijkt straks op een fortuin vergeleken met de paar centen die Pirates 6 gaat binnenhalen.

Draven

Avatar

Wie is eigenlijk de doelgroep van deze film? Heeft hij straks wel de brie larsonstempel van goedkeuring voor blanke, hetero mannen op leeftijd?

Pascal08

Avatar

Titties of the Caribbean, niks mis mee.

Peace

Avatar

Dit gaat weer een politiek correcte film worden zonder enig verhaal en personage ontwikkeling.

Mothercopper

Avatar

Hahaha, oh my God. Hoe dom kunnen ze zijn. Weer een waste of money. Hier zit geen hond op te wachten. Dit gaat een mega flop worden. Dumbasses

Sparrow09

Avatar

Ik denk dat er eerst een Pirates film komt met Karen Gillan en een kleine rol voor Johnny Depp. Dit zal als afsluiter zijn van de pirates of the caribbean films.

Ik denk dat dan later de film met Margot Robbie komt, wat een hele andere Pirates wordt.

Eddie Singer

Avatar

Privates of the Caribbean...met Jenna Jameson...die versie ging pas onder de huid.

baron nostalgia

Avatar

Nogmaals geen johnny depp als jack sparrow geen pirates of the caribbean fransice

adofmirosch

Avatar

Jammer, had graag een afsluitende deel 6 gezien. Met Depp, Bloom, Knightley & Davey Jones als Badguy.

John_Mor

Avatar

Weet nu al dat deze aan mij zal voorbij gaan...

Fluffer

Avatar

Best dat het geen vervolg betreft van pirats of... daar hebben we nu al wel genoeg van gezien .
Maar veel beter zal het ook wel niet zijn vrees ik.

Alpha80

Avatar

Jaja...we krijgen krijgen een birds of the pirates film...man...man...zowat bijna in elke die zij speelt is haast niet af te kijken op the wolf of wall street na

Ik voorspel een grote flop of the pirates

Thiver

Avatar

Prima actrice en wat vers bloed kan zeker geen kwaad. Ik ben vooral verrast dat een ster als Robbie zich leent voor een stervende franchise als deze.

milo007

Avatar

Een woke pirates maar wel met halfontblote borsten in kostuums. Disney is dus echt een hypocriet kut bedrijf.

Arnold_FF7

Avatar

Wacht de trailer af maar asjeblieft doe niet op de zelfde manier de film marketing zoals ze deden bij birds of prey & Ghostbusters 2016

Arnold_FF7

Avatar

Trouwens dacht dat de actrice die nebula speelde red ging doen

TheOtherOne343

Avatar

Zonder Johnny Depp is er gewoon geen Pirates of The Caribbean vindt ik

bagheera1801

Avatar

"Een geheel origineel verhaal met nieuwe personages onder de titel Pirates". Met een mooie blondine als hoofdrolspeelster? Die film bestaat al:

Pirates

NieuwsFilm

meest populair