Margot Robbie leidt nieuwe 'Pirates of the Caribbean'!

Margot Robbie leidt nieuwe 'Pirates of the Caribbean'!

Grote actrice voor nieuw piratenavontuur.

Na vijf films met Johnny Depp als de hoofdrolspeler in de Pirates of the Caribbean-films volgt de franchise een heel andere koers. De nieuwe hoofdrolspeler wordt namelijk niemand minder dan Birds of Prey-ster Margot Robbie.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat de actrice die doorbrak met haar rol in The Wolf of Wall Street het nieuwe gezicht moet worden van Pirates of the Caribbean 6. Het script zal geschreven worden door Christina Hodson, bekend van haar werk voor Birds of Prey en Bumblebee.

Compleet nieuw avontuur!
De film wordt geen vervolg op de eerdere films, maar een compleet nieuw avontuur. "Een geheel origineel verhaal met nieuwe personages onder de titel Pirates," aldus The Hollywood Reporter. In de film zal Depp dus niet voorkomen. De kans bestaat dat Robbie het personage Redd gaat spelen, maar officieel is hier nog niks over gezegd.

De film staat ook los van het andere Pirates of the Caribbean-project dat wordt geschreven door Chernobyl-bedenker Ted Elliot. Ook deze wordt gezien als een reboot, mogelijk met een kleine cameo van Depp. Jerry Bruckheimer is uiteraard bij beide projecten de producent.

NieuwsFilm

meest populair