Hoe Palpatine van Kylo Ren een 'Star Wars'-schurk maakte

Hoe Palpatine van Kylo Ren een 'Star Wars'-schurk maakte

Hoe Palpatine Kylo Ren een 'Star Wars'-schurk maakte

Eindelijk heeft Star Wars onthuld hoe Emperor Palpatine wist door te dringen tot de jonge Ben Solo. We wisten nog niet hoe hij de jonge Solo wist te verleiden tot de Dark Side en hem veranderde in de schurkachtige Kylo Ren. Tot nu dan.

In Star Wars: The Rise of Skywalker vertelde Kylo Ren al aan Rey dat ze zich moest onderwerpen aan de Dark Side. Daarmee hintte hij natuurlijk onbedoeld naar zijn relatie tot de duistere kant van de Force. En nu zijn er meer details.

Langzaam verleid
Via het oorsprongsverhaal van Kylo Ren, The Rise of Kylo Ren, van Charles Soule, leren we meer over hoe Kylo uiteindelijk een man van het duister werd. De comic laat de dag zien waarop Luke Skywalker het duister voelde in zijn leerling en zijn lichtzwaard korte tijd activeerde. Luke bleek niet de duisternis in Ben te voelen, maar die van Palpatine. Die zat zelfs achter dit gevecht. En het was niet Kylo Ren die de Jedi Temple vernietigde, maar Palpatine die daarvoor Force Lightning gebruikte.

Deel van de manier waarop Palpatine was door een dark side kracht van de Force; Force Bond. "Sommige machtige Force-gebruikers kunnen een geheime band maken met anderen die zich niet bewust zijn van die connectie. Ze kunnen die band dan gebruiken om hun doel te corrumperen en hun handelingen te sturen."

NieuwsFilm

meest populair