'Fast & Furious': Hoe gaat het verder na eindfilm 'Fast and Furious 10'?

'Fast & Furious': Hoe gaat het verder na eindfilm 'Fast and Furious 10'?

De toekomstplannen zijn al duidelijk.

Fast and Furious 10 maakt een einde aan het hoofdverhaal van de franchise. Maar wat brengt de toekomst eigenlijk? De kans is immers vrij klein dat Universal Pictures accepteert dat de miljardenfranchise voorbij is.

Elke filmstudio zal zijn best doen een filmfranchise zo lang mogelijk uit te melken. Kijk maar naar wat Warner Bros. doet met de Harry Potter-franchise, die op zijn minst vijf spin-off films moet krijgen. En wat HBO doet met de succesvolle Game of Thrones-serie en de vele spin-offs die daarop ontwikkeld worden.

De toekomst
Ook Universal Pictures wil er alles aan doen om de franchise in leven te houden. Het verhaal van Dominic Torretto mag dan wel voorbij zijn met de tiende film, maar de franchise moet door. Het voorproefje voor wat dat brengt, kregen we al met Hobbs & Shaw. Die film kwam in 2019 uit en moest het doen zonder Toretto.

In plaats daarvan kregen we een film rond Lucas Hobbs en Deckard Shaw, die samen moesten werken. En dat wordt echt de toekomst. Acteur en producent Vin Diesel bevestigde al eens dat er een spin-off moet komen met enkel vrouwelijke hoofdpersonen. Die wordt geschreven door Lindsey Beer, Geneva Robertson-Dworet en Nicole Perlman.

En Diesel liet al eens weten dat meer spin-offs echt mogelijk zijn. Informatie over wat die precies gaan brengen is niet duidelijk. Maar elke kans die er is, zal gegrepen worden. Daarom krijgt Hobbs & Shaw immers ook een vervolg...

NieuwsFilm

meest populair